I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Mikko Rautiainen pyrkii Guinnessin maailmanennätykseen

Mikko Rautiainen tavoittelee Guinnessin maailmanennätystä Holland’s Got Talent -ohjelmassa yhdistämällä komiikan ja nenähuilunsoiton hollantilaisiin klassikoihin.

The Record of My Life #35: Nine Inch Nails – The Downward Spiral (Nothing records 1994)

Tiedättehän ne albumit, joita ei tarvitse edes laittaa soimaan ja silti se musiikki soi alitajunnassa ja lyriikat tulee vahvasti ajatuksiin, koska olet kuunnellut levyä niin paljon oikeassa herkkyyskaudessa ja ajassa? Minulle Nine Inch Nailsin The Downward Spiral on juuri sellainen. Harvemmin sitä enää kuuntelen, mutta levyn kansikuva ja tunnelmat palaavat mielen looppailuun usein.

Jaa somessa

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta death metalia ja grindcorea yhdistelevä I, Cursed on alunperin muun muassa Atlases, Marto ja Oceanwake -bändeistä tuttujen Eero Haulan ja Ville-Veikko Laaksosen brutaali yhtye. Uuden Death Holograms -EP:n myötä yhtye ilmoittaa, että Marton kitaristi Nico Brander ja Atlasesin ja Marton rumpali Arttu Leppänen ovat nyt yhtyeen vakituisia jäseniä. Kyseiset herrat ovat entuudestaan tuttuja I, Cursedin live-kokoonpanosta.

Kuuntele Death Holograms EP tästä
https://push.fm/fl/icursed-death

”Death Holograms” EP:n ovat tuottaneet I, Cursed ja Soft Neon Audiovisualin Jerkka Perälä, jonka kädenjälki kuuluu ja näkyy ”Death Holograms” EP:n miksauksessa, masteroinnissa, kansitaiteessa ja lyriikkavideiossa. ”Death Holograms” EP:n julkaisusta vastaavat yhteistyössä suomalaiset levy-yhtiöt Inverse Records ja Meara Music, joka on myös Ulvilassa toimiva agentuuri ja tapahtumatuottaja.

I, Cursedin tulevat keikat

20.7. Nirvana, Turku
24.8. Maanalainen, Tampere
27.9. Nirvana, Turku
28.9. Haukka Music Bar, Kotka
1.11. Bar Loose, Helsinki
29.11. Bar 15 Basement, Seinäjoki

spot_img