Musiikkiarvostelut

Emotion Zinen asiansatunteva musiikkitoimitus laatii arvosteluja lehteen lähetetystä materiaalista sekä uusista, legendaarisista tai muuten vähemmän arvioita keränneistä äänitejulkaisuista genrerajoihin katsomatta.

EDDIE & THE HOT RODS: Guardians Of The Legacy (Outro Records OUTRO 043) LP 2023

The Hot Rods on tehnyt ekan pitkäsoittonsa ilman 2019 kuollutta solistiaan Barrie Mastersia. Nykyäänhän laulun hoitaa ex-basisti Ian "Dipster" Dean. Ja hyvin hoitaakin. Viime vuonna Hiljaiset Levyt julkaisi yhtyeen singlen, joka on tämän levyn nimibiisi ja yhdessä B-puolen Secret Smilen kanssa biisit ovat parasta Hot Rodsia vuosikymmeniin.

Ignea luo väkevää musiikkia sodan varjosta

0
Ignea luo väkevää musiikkia sodan varjosta
Ukrainalainen asenteellinen melodinen death/folkmetallibändi IGNEA julkaisi kauan odotetun kolmannen täyspitkän albuminsa 27.4. Albumi on bändin ensijulkaisu metallijätti Napalm Recordsille ja se on syntynyt sodan...

Yksi lensi yli käenpesän ja elämä on ihanaa. Eli Lifeloverin Konkurs-albumi...

0
Ruotsalainen Lifelover oli kyllä oman lajityyppinsä kuningas aikanaan. Nyt toki lukija miettii, että mitähän outouksia tämä kirjoittaja täällä horisee vaihteeksi. Kuitenkin on pakko todeta,...

Pekka Streng & Tasavallan Presidentti – Magneettimiehen kuolema

0
Zinemme ylikomentaja heitti nopan meikäläiselle ja puhui Pekka Strengin & Tasavallan Presidentin Magneettimiehen kuolema -levyn nostosta tässä. No pakkohan tähän oli tarttua, sillä Streng on varsin mielenkiintoinen henkilö ollut ja albumi oikein hyvä musiikkituotos.