Musiikkiarvostelut

Emotion Zinen asiansatunteva musiikkitoimitus laatii arvosteluja lehteen lähetetystä materiaalista sekä uusista, legendaarisista tai muuten vähemmän arvioita keränneistä äänitejulkaisuista genrerajoihin katsomatta.

Reginald – Thoughts Pt. 2 (JohnnyJohnny 2024)

Berliiniistä käsin operoiva suomalainen Reginald esittelee eklektisiä studiotaikojaan Thoughts ep:n jatko-osalla jenkkiläisellä JohnnyJohnny-levymerkillä. Kolmen biisin kokonaisuus pistää aivojen hermopäät yhdistymään ja sytyttää uusia hermoratoja pehmeän filosofisella ottellaan.

THE PULL MY FINGERS: Memoirs of A Raccoon (Hiljaiset Levyt HIKI-082)...

0
Bändi julkaisi Factory-singlen vuosi sitten ja sehän tarttui heti 60-lukutyylisellä melodisuudellaan. Tämä ei suinkaan ole ihme, sillä biisintekijänä toimii Marko Kantola (laulu, kitara, koskettimet), joka oli aiemmin Nightingales-yhtyeen johtohahmo. Nyt on sitten täyspitkän vuoro. Singlen A-puolen lisäksi levyllä on 11 biisiä todella tyylitajuisesti tehtyä poppia.

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

0
The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Arvostelussa: Inginmaa/Hypnomen – Maailma katoaa

0
Pyöräytin Anna Inginmaan ja Hypnomenin uutukaisen soimaan toivorikkain mielin, enkä turhaan. Kysymyksessä on erittäin ammattitaitoinen ja tyylitajuinen kombinaatio.  Ensimmäinen miellyttävä yllätys oli kappaleiden kunnianhimoinen melodisuus....