I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: Vuo Records

Jukka Hänninen alias TM Shuffle isännöi dubtechnoon ja deep houseen erikoistunutta vinyylilafkaa Vuo Recordsia. Juteltiin vähän levymerkin tämän hetken tunnelmista.

Grant Cardone – ”The 10X Rule” – Tee kaikki kymmenkertaisesti

Kun kirja alkaa useiden sivujen tykityksellä siitä, kuinka sen idea potkii persiille ja tulee mullistamaan elämäsi, olisin jo voinut lopettaa lukemisen. Mutta koska tapanani ei ole tyrmätä taideteoksia kokematta niitä kokonaisuudessaan, kahlasin eteenpäin, ja voi juku, sitten alkoi tapahtua.

Sähköistynyt K3-yhtye herää ja julkaisee digisinkun

Rock- ja heavypiireissä pitkään vaikuttaneen laulaja-biisintekijä Kari Pikkujämsän kipparoimaK3-yhtye...

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Collection Kakkonen kehittää: ryijyt keramiikan ja lasin rinnalla vuoden 2024 loppuun mennessä

EMMA esittelee Collection Kakkosen näytteilleasettamisen muutoksia, jotka tuovat esiin suomalaisen taiteen upeimmat tekstuurit ja värit.

Jaa somessa

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta death metalia ja grindcorea yhdistelevä I, Cursed on alunperin muun muassa Atlases, Marto ja Oceanwake -bändeistä tuttujen Eero Haulan ja Ville-Veikko Laaksosen brutaali yhtye. Uuden Death Holograms -EP:n myötä yhtye ilmoittaa, että Marton kitaristi Nico Brander ja Atlasesin ja Marton rumpali Arttu Leppänen ovat nyt yhtyeen vakituisia jäseniä. Kyseiset herrat ovat entuudestaan tuttuja I, Cursedin live-kokoonpanosta.

Kuuntele Death Holograms EP tästä
https://push.fm/fl/icursed-death

”Death Holograms” EP:n ovat tuottaneet I, Cursed ja Soft Neon Audiovisualin Jerkka Perälä, jonka kädenjälki kuuluu ja näkyy ”Death Holograms” EP:n miksauksessa, masteroinnissa, kansitaiteessa ja lyriikkavideiossa. ”Death Holograms” EP:n julkaisusta vastaavat yhteistyössä suomalaiset levy-yhtiöt Inverse Records ja Meara Music, joka on myös Ulvilassa toimiva agentuuri ja tapahtumatuottaja.

I, Cursedin tulevat keikat

20.7. Nirvana, Turku
24.8. Maanalainen, Tampere
27.9. Nirvana, Turku
28.9. Haukka Music Bar, Kotka
1.11. Bar Loose, Helsinki
29.11. Bar 15 Basement, Seinäjoki

spot_img