Enemmän kesäohjelmaa Malmilla – Ilmainen kaupunkifestivaali tarjoaa monipuolisia elämyksiä

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

The Record of My Life #35: Nine Inch Nails – The Downward Spiral (Nothing records 1994)

Tiedättehän ne albumit, joita ei tarvitse edes laittaa soimaan ja silti se musiikki soi alitajunnassa ja lyriikat tulee vahvasti ajatuksiin, koska olet kuunnellut levyä niin paljon oikeassa herkkyyskaudessa ja ajassa? Minulle Nine Inch Nailsin The Downward Spiral on juuri sellainen. Harvemmin sitä enää kuuntelen, mutta levyn kansikuva ja tunnelmat palaavat mielen looppailuun usein.

Mikko Rautiainen pyrkii Guinnessin maailmanennätykseen

Mikko Rautiainen tavoittelee Guinnessin maailmanennätystä Holland’s Got Talent -ohjelmassa yhdistämällä komiikan ja nenähuilunsoiton hollantilaisiin klassikoihin.

Jaa somessa

Ilmaiset ulkoilmatapahtumat, työpajat ja monipuolinen artistikattaus täyttävät Ala-Malmin puiston kesä-heinäkuussa.

Kaupunkifestivaali Malmin toiminta kesä-heinäkuussa pitää sisällään ilmaisia ulkoilmatapahtumia, työpajoja ja muuta hupia Ala-Malmin puistossa. Tapahtuman tarjoaa rikkaan artistikattauksen, kuten Stig, Arppa ja Pikku Papun orkesteri, sekä yhteisöllisiä aktiviteetteja kuten lavatanssit ja yhteisöillallinen Helsinki-päivänä.

Alueen asukkaat ovat antaneet panoksensa tapahtuman sisältöön, esimerkiksi työpajoissa voi oppia uutta kuten piirtämistä tai kierrätystä. Lisäksi on mahdollisuus liikkua kaupunkitanssien ja puistojumppien parissa tai tutustua Malmiin historian havinaa henkivillä kierroksilla.

Helsingin kaupunki haluaa näin piristää paikallisten elämää ja tehdä Ala-Malmin puistosta viihtyisämmän. Eri toivomusten perusteella muodostettu ohjelma pyrkii tarjoamaan jokaiselle jotakin!

Lähde Sonja Immonen

spot_img