Ilmakitara soi Valkeakoskella nuorten mielenterveyden tueksi

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Mikko Rautiainen pyrkii Guinnessin maailmanennätykseen

Mikko Rautiainen tavoittelee Guinnessin maailmanennätystä Holland’s Got Talent -ohjelmassa yhdistämällä komiikan ja nenähuilunsoiton hollantilaisiin klassikoihin.

Reginald: So Far Untitled (Motto Sono 2024)

Reginaldin uutta materiaalia olinkin jo ehtinyt kaipailla kesällä tulleen Thoughts pt. 2:n jälkeen. Nyt Reginald julkaisee kolmen raidan house-ep:n kotimaisella Motto Sonolla. Mikäs sen parempi yhtälö!

Jaa somessa

Työväen Musiikkitapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa musiikin ja nuorten mielenterveyden tukemiseksi. Festivaalilla on ilmakitarakilpailua ja huippuartisteja.

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihalla 25.-28.7.2024. Ohjelmisto on monipuolinen sekoitus uutta ja vanhaa työväenkulttuuria, vaihtoehtomusiikkia, ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille, ilmakitarakilpailua, huippuartisteja sekä keskustelutilaisuuksia.

Uutuutena festivaalissa on ilmakitaransoiton ensimmäiset viralliset SM-kisat, jotka järjestetään lauantaina Sananvapauden lavalla. Voittaja saa palkinnoksi hänen oman kitaran ja pääsee edustamaan Suomea MM-kilpailuihin Ouluun. Lavalla esiintyy myös maailmaa kiertänyt kitaristi Samuli Federley.

Työväen Musiikkitapahtuma ja Ilmakitaransoiton SM-kilpailut edistävät nuorten mielenterveystyötä keräämällä MieliPottia Sekasin-chatille. Juontaja Emma Jäntti kertoo, että Sekasin-chatti tarjoaa nuorille luottamuksellisen keskusteluympäristön.

Festivaalin artistit tarjoavat monipuolista ja rajoja rikkovaa musiikkia. Suomiräpin suosikki Sexmane esiintyy torstaina, kun taas Kaarle Viikate ja Netta Skog esittävät kotimaisia iskelmähittejä. Diskokuningatar Eini viihdyttää yleisöä hiteillään, ja Atomirotta, yksi Suomen kovimmista livebändeistä, tuo energiansa lavalle. Indiepop-artisti Rebekka Holi täydentää torstain kattauksen.

Perjantaina esiintyvät poptähti Isac Elliot ja indie-artisti Arppa, joiden konsertit ovat ikärajattomia. Illalla lavalle nousee nostalgiaa tarjoava Saimaa.

Lauantaina kuullaan Kaj Chydeniuksen lauluja Minja Kosken ja Mikael Saaren esittäminä, sekä Valkeakoski Big Bandin tarjoilemia Ultra Bran säveliä. Monipuolinen artistikattaus täydentyy suomalaisilla rockin legendoilla, kuten Coitus Int 50 Revival ja Kolmas Nainen.

Festivaalin ilmainen perhetapahtuma sunnuntaina 28.7. Tehtaan kentän vieressä on runsaasti aktiviteetteja ja esityksiä, huipentuen Hakan Musari-peliin.

Lähde Työväen Musiikkitapahtuma ry

spot_img