Viikon Kovin Biisi: VKB 39/24

Aiheeseen liittyvää

Varjo-Riitan Häpeänsovitusseremonia 9.10.2024 (Kult, Helsinki)

Vettä vihmoi vaakasuoraan lokakuun näyttäessä kauniimpia kasvojaan Helsingin illassa....

OO Recordingsin kuudes julkaisu ulos marraskuussa diginä ja kasettina.

Kuudes julkaisu OO Recordingsilla kasvattaa artistien listaa Ukrainaan, kun...

Emotion visa: Hellsinki Metal Festival

Emotion visa palaa kesälomilta ajankohtaisella visailulla. Testaa mitä tiedät...

Jani Kaaro palkittu Tietopöllö-palkinnolla — Uusi tietokirja tutustuttaa geenien maailmaan

Jani Kaaro palkittiin Tietopöllö-palkinnolla ansiokkaasta lasten tietokirjatuotannostaan. Hänen uusimmat teoksensa tutustuttavat lukijan maailman ihmeisiin kiehtovalla tavalla.

Lauri Nurmi julkaisee kirjan Sanna Marinista

Lauri Nurmen uusi kirja tarjoaa syvällisen katsauksen Sanna Marinin elämään ja poliittiseen matkaan. Kirja julkistetaan 24. lokakuuta Helsingin Kirjamessuilla.

Jaa somessa

Viikon Kovin Biisi -kilpailu (VKB 39/24)

Tällä kertaa Viikon Kovimman Biisin tittelistä kilvoittelee 10 ehdokasta. Äänestysaika on 14.10.2024 – 17.10.2024 23:00. Äänestää voit sosiaalisessa mediassa tykkäämällä kisajulkaisuista Facebookissa ja Instagramissa.

Viikon 42. ehdokkaat

1) Medium Arvet – Olit mielessäni

”Olit mielessäni” on fiktiivinen tarina henkilöstä, joka altistuu houkutukselle ja katuu tätä jälkeen päin syvästi.

Biisissä on haettu monenlaisia eri sävyjä ja tyypillisiä elementtejä eri genreistä, kuten discosta, progesta, metallista ja suomirokista.

Medium Arvetin uusi livekokoonpano on kasassa ja valmiina keikoille. Viimeistään ensi vuoden puolella bändi nähdään jälleen livenä keikkalavoilla. Tavoitteena on tehdä keikkaa säännöllisesti ihan joka puolella Suomen maata!

2) Roope Kivimaa – Ulmar Kanion

Ulmar Kanion on surrealistisen psykedeelistä orkesteriprogea, jonka kuulaat lauluosuudet tarjoilee Anna Aronpuro. Tervetuloa Ulmarin kanioniin, jossa kaikki oli toisin, tuskin vähääkään hievahtaneena!

3) Ville-Veikko Liekkinen – Musta aukko

Musta aukko on single lokakuussa julkaistavalta Murtuma-albumilta. Se on julkaistu syyskuussa 2024 ja sen sanoituksissa elämän yllättävät muuttujat saavat maailman näyttämään hetkittäin harmaalta. Kappaleesta on albumilla kuultavissa myös pelkistetty mies ja kitara -versio.

4) Wirtavuori – Valon kaupunki

Koe pimenevä ilta Jyväskylässä. Rakkauden valoa ja yön varjoja. Tunnelman tarjoilee Wirtavuori!

5) Miriam – Valveunii

Mun oka oma biisi Valveunii

6) Veil of Peril – Ashes

Tästä uutta Veil of Periliä. Stay tuned, more to come

7) ROKOTE – Kuka tahtoo sut

Morjensta, me olemme suomenkielistä rock-musiikkia soittava yhtye Hämeenlinnasta ja julkaisimme 2.lokakuuta tuplasinkun, joista toinen biisi on nimeltään Kuka tahtoo sut, jolla nyt kilpailuun osallistumme.

Kappale kertoo rakkauden epätoivoisesta metsästämisestä eli perimmäisten asioiden äärellä liikutaan ja mielestämme se on erinomainen kappale. Toivoisimmekin, että mahdollisimman moni muukin saisi tilaisuuden kuulla tämän erinomaisen kappaleen.

8) Kotonen & Klytseroff – On/Off

On/Off – pureutuu arjen ja vapaa-ajan tasapainoiluun, sekä omien tuntemuksien pureskeluun jaksamisesta, levosta ja asioiden kokemisesta. Kappale on monella tapaa samastuttava. Sen koukuttava kertosäe sekä raikas poljento ja biitti tuo kuulijalle mahdollisuuden pysähtyä.

9) Minna Ora – Viima

Kuudes soolosinkkun Viima soi nyt mielenterveydelle! Lue minusta lisää www.minnaoramusic.com

10) Ostbass Feat. Mira Kontio – Kuiskaten

Tämän huikean TimanttiTiimin ensimmäinen yhteinen Coveri. Tällä tehdään kunniaa parinkymmenen vuoden takaiselle suurhitille. Tämä kolmikko ei jätä kylmäksi.

Emotion Zine ja VKB.fi

Osallistuminen

Viikon Kovin Biisi on kaikille avoin musiikkikilpailu, jossa musiikkikappaleet yli genrerajojen kilpailevat viikottaisen äänestystuloksen kärkisijasta. Voit äänestää tämän viikon ehdokkaita tykkäämällä biisin VKB-somejulkaisusta (Instagram ja Facebook).

Onnea kisailijoille!

Lähde Viikon Kovin Biisi -kilpailu

spot_img