Lähetä musiikkia

Toimita meille tuore teoksesi tai linkki siihen. Liitä mukaan myös vapaamuotoinen saateteksti, joka kertoo mistä on kyse. Kirjoitamme myös puolituntemattomien indie-artistien ja tyyliltään marginaalisessa asemassa olevien artistien julkaisuista.


Pyyntöjen määrä yllätti meidät!

Jotta saamme käsiteltyä jo lähetetyt arvostelupyynnöt ja arvosteltua ne, pidämme tauon ja jatkamme uusien pyyntöjen vastaanottamista uudistuneella konseptilla 1.5.2022 alkaen. Tahdomme antaa jokaiselle lähetetylle teokselle sen ansaitseman huomion, joten puramme syntyneen ruuhkan tauon aikana.

Arvostelupyyntöjen vastaanotto on siis tällä hetkellä suljettu. Palataan asiaan!

– Toimitus


Kirjoitamme sinusta

Positiivista palautetta
Arvostelijamme kirjoittavat napakasti, mutta eivät tyrmää kappaleitasi syyttä suotta. Tiedämme, että lehteen saapuu materiaalia laidasta laitaan ja tästä syystä kaikkeen lähetettyyn musiikkiin suhtaudutaan tasapuolisesti.

Lähetä meille tuore musiikillinen tuotoksesi eli vaikka demo, EP tai sinkku ja Emotion Zinen henkilökunta kuuntelee sen. Mikäli musiikkisi aiheuttaa meissä minkäännäköisiä tuntemuksia, kirjoitamme siitä arvostelun, joka julkaistaan näillä sivuilla. Musiikkiteokset käsitellään saapumisjärjestyksessä, joten älä jää jalkoihin vaan toimi heti!

Musiikin toimitus

Sisällytä mieluusti kaikki kappaleesi yhteen zip-tiedostoon mahdollisimman hyvälaatuisina WAV- tai MP3-tiedostoina. Samaan pakettiin voit lisätä kansikuvat ja muita artistikuvia. Nimeä tiedostot selkeästi, jotta emme joudu arvailemaan mistä on kyse. Lähetys tapahtuu sivun alaosan lomakkeella. Jos et halua tehdä zip-arkistoa, niin paremman puutteessa voit vain kertoa linkin kohteeseen, josta kappaleesi on kuunneltavissa (esim. Spotify-linkki).

Oikeudet kunnossa

Sinulla tulee olla täydet oikeudet lähettämääsi materiaaliin. Annat Emotion Zinelle oikeuden käyttää materiaaliasi julkaisussaan samalla, kun toimitat täytetyn Lähetyslomakkeen (alla).

Sijoitu soittolistallemme

Kaikki arvostelemamme kappaleet lisätään Spotify-soittolistallemme Emotion Zine Radioon, mikäli teos vain on kyseisen suoratoistopalvelun kautta saatavilla.


Emotion Zine Radio -soittolistan löydät täältä. Liity listan seuraajien joukkoon ja jopa suosittele sitä kavereille. Näin saamme sinunkin musiikkiasi sisältävän listan suosiota kasvatettua.


Arvostelu lehtemme sivuilla on siis kannattavaa monessa mielessä! Jätä arvostelupyyntösi alla olevalla lomakkeella.

LähetyslomakeZzzZzzzZz... Pyyntöjen vastaanotto tauolla. Katso sivun yläosa.