Lähetä musiikkia

Kirjoitamme sinusta

Positiivista palautetta
Arvostelelijamme kirjoittaa napakasti, mutta ei tyrmää kappaleitasi syyttä suotta. Tiedämme, että lehteen saapuu materiaalia laidasta laitaan ja tästä syystä kaikkeen lähetettyyn musiikkiin suhtaudutaan silti tasapuolisesti.

Lähetä meille tuore musiikillinen tuotoksesi eli vaikka demo, EP tai sinkku ja Emotion Zinen henkilökunta kuuntelee sen. Mikäli musiikkisi aiheuttaa meissä minkäännäköisiä tuntemuksia, kirjoitamme siitä arvostelun, joka julkaistaan näillä sivuilla. Musiikkiteokset käsitellään saapumisjärjestyksessä, joten älä jää jalkoihin vaan toimi heti!

Musiikin toimitus

Sisällytä mieluusti kaikki kappaleesi yhteen zip-tiedostoon mahdollisimman hyvälaatuisina WAV- tai MP3-tiedostoina. Samaan pakettiin voit lisätä kansikuvat ja muita artistikuvia. Nimeä tiedostot selkeästi, jotta emme joudu arvailemaan mistä on kyse. Lähetys tapahtuu sivun alaosan lomakkeella. Jos et halua tehdä zip-arkistoa, niin paremman puutteessa voit vain kertoa linkin kohteeseen, josta kappaleesi on kuunneltavissa (esim. Spotify-linkki).

Oikeudet kunnossa

Sinulla tulee olla täydet oikeudet lähettämääsi materiaaliin. Annat Emotion Zinelle oikeuden käyttää materiaaliasi julkaisussaan samalla, kun toimitat täytetyn Lähetyslomakkeen (alla).

Lähetyslomake