KATSO ENNAKKOON: Ahven julkaisee musiikkivideon 21.1.22 Kolme kolaria -singlestä

Aiheeseen liittyvää

Antti Auvisesta Teoston hallituksen uusi puheenjohtaja

Teoston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti säveltäjä Antti Auvinen.

Linnanniemestä tulee Turun ensimmäinen taidekaupunginosa

Taideohjelman laatii julkiseen taiteeseen ja rakennetun ympäristön taidekoordinaatioon erikoistunut konsulttiyhtiö Frei Zimmer.

Tietokirja kertoo herkullisia tarinoita huijauksista ja bluffeista

Turhamaisuus ja oman edun tavoittelu houkuttelevat huijauksiin, mutta joskus hämäyksillä pelastetaan jopa ihmishenkiä. Hyvää tarkoittavakin voi joutua petoskierteen pyörteisiin.

Säädöt-yhtyeen debyyttisingle tylyttää seksuaaliseen häirintään syyllistyneitä

Punkistakin ammentavan bändin Olkaa tyytyväisii -kappale kertoo seksuaalisesta häirinnästä, jota on kokenut yli puolet alle 35-vuotiaista naisista.

Jaa somessa

Jämsäläislähtöisen yhtyeen musiikkivideo on kuvattu Tampereella tammikuussa 2022. Nyt ennakkoesityksessä Emotion Zinessä!

Viidentoistavuoden telakoinnilta keväällä 2021 palannut Ahven julkaisee uuteen Kolme kolaria -singleensä tuotetun musiikkivideon 21.1.2022.

Katso video tästä ennakkoon:

Kappaleen kirjoittanut Ahvenen laulajakitaristi Ville Levaniemi kertoo:

”Video on nimikappaleensa tavoin kolmen ja puolen minuutin, alkuunsa huolettomasti rullaava, mutta tunteikas ja traaginen trilogia, jonka kaksi jatko-osaa perustuvat avausosan tositapahtumiin. Särkänniemen tapahtumaranta lumeen haututuneine rantabaareineen tarjosi oivallisen miljöön Ahvenen musiikkivideon kuvauksille.”

Ahven on vuonna 2000 perustettu vaihtoehto-Suomi-rock-bändi, joka telakoitui ensimmäisten aktiivivuosiensa jälkeen viideksitoista vuodeksi. Ahven palasi levyille ja keikoille keväällä 2021 keski-ikäistyneempänä, mutta ei varsinaisesti viisaampana.

Bändin tunnetuimpia kappaleita ovat viime vuonna 2021 julkaistut myös valtakunnallista radiosoittoa saavuttaneet Salmiakkia tälle herralle!, Kuningas ja Maskipaskiainen sekä vuoden 2004 Rocklyriikkaa-finalisti Hiekkakakkutyttö.

Ahvenen Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCvKJFQqV94pxXkRDnl4QYoQ
Ahven Facebookissa: http://facebook.com/ahvenverkossa
Ahven Instagramissa: https://www.instagram.com/ahven_verkossa/

Emotion Zine

spot_img