Savoy JAZZFest rikkoi yleisöennätyksen

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Savoy JAZZFest keräsi tänä vuonna yli 3000 kävijää ja vahvisti mainettaan korkeatasoisten jazzkonserttien näyttämönä.

Savoy JAZZFest kokosi yleisöä ennätysmäärän, yhteensä 3112 kävijää nauttimaan konserteista ja tapahtumista. Loppuunmyynnit, kuten Timo Lassyn ja Jukka Eskolan Nordic Stew -konsertti sekä Kenny Garrettin esitys, todistivat tapahtuman suuren suosion.

Festivaalin taiteellinen johtaja Kaisa Mäensivu saavutti ylistystä korkeatasoisen ja monipuolisen ohjelman kokoonpanosta, jossa nousivat esille erityisesti huippusaksofonistit ja -laulajat. Savoy-teatterin ulkopuolella festivaalitunnelmaa laajensi Minna Hatisen valokuvanäyttely ja jazzaiheinen paneelikeskustelu naistenpäivänä.

Oheisohjelmana järjestettiin Minne Garden & Lounge -iltaclubit, jotka keräsivät yhteen jazzopiskelijoita ja muusikoita jameihin ja päätapahtuma sai päätöksensä Havenly Jazz Brunchissa. Vastaava tuottaja Sirpa Hynninen korosti Savoy JAZZFestin kiinnostuksen ja laadun pysyväisyyttä kotimaisena jazztarjontana.

Lähde Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

spot_img