Arvostelut

Kitkatone – Lucky Memories (Enotaktik 2024)

Berliinin teknomekassa Berghainissakin pari kertaa esiintynyt helsinkiläinen Kitkatone julkaisee pitkästä aikaa omalla labelillaan uuden kahden biisin ep:n.

Fjaak – Fjaak the System (Fjaak 2024)

Hollantilaisten coffee shop-kulinaristien techno-duo Fjaak esittelee monipuolisuuttaan debyytti-albumillaan.

Toinen Luonto – Hiljainen Kevät (Sudenmarja 2024)

Toinen Luonto on tamperelaisen Samuli Huttusen darkwave/EBM/synth-projekti, jonka ensimmäinen ep vakuuttaa väkevällä minimalismillaan.

Paranoid London – Arseholes, Liars and Electronic Pioneers (Paranoid London 2024)

Paranoid London on uudella albumillaan kuin The Chemical Brothersin paha kaksoisveli steroideissa ja tutkimuskemikaaleissa. Paranoid London ei päästä poppia levyllensä vaan pitää albumin raidat vahvasti hapokkaassa ja kieroutuneessa, mutta tanssilattian hypnoottiseen otteeseen kaappavassa tunnelmassa.

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Suositut

pothOles – It’s Been a While (Common Labour 2024)

Common Labour-levymerkki palaa vuosien tauon jälkeen tuomalla label-isännän PothOlesin uutta syvää house-musiikkia kuulijoille vinyylimuodossa. Deep housea genren klassisessa merkityksessään tarjoillaan neljän kappaleen voimin.

Petymys – Alasti EP

Petymys, tuo Helsinkiläinen kylmässä kolkossa kellarissa loisteputkien valossa äänekkäästi...

The Record Of My Life #3: Runoilijoita ja reikäkaaleja

Kirjoittaja Antti Sorsa on kitaristi-kosketinsoittaja, joka vaikuttaa mm. Worldburn ja Full Moon Swing -yhtyeissä. Lisäksi hän toimittaa Emotion Zinen audiotekniikka-aiheista palstaa.

Petymys – Aurora Borreliosis

Petymys on jälleen tehnyt suuren palveluksen minulle tekemällä hyviä biisejä, äänittänyt ne ja toimittanut kuunneltavaksemme.

Mustelma Valepuvuissa – In Disguises: Tribuutti Mustelmalle 1989-1993

Järkälemäinen kokonaisuus Mustelma Valepuvuissa – In Disguises on järkälemäinen viisiosainen...