Loppiaisviikonloppuna tivolia, sirkusta ja karkkisadetta Helsingin Messukeskuksessa

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: Sieltä täältä

Sekalaisia musiikkiaiheisia kysymyksiä sieltä ja täältä. Kokeile alta miten...

Viikon Kovin Biisi: VKB 23/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Rami Helin – The Lonesome Death of George Mallory

Menehtyneestä vuorikiipeilijästä kertova Rami Helinin debyyttisingle äänitettiin keskellä luonnonkatastrofia...

Silja Aalto ja Laura Malmivaara esittävät Paavo Ruotsalaisen vaimoja Viimeiset kiusaukset -oopperassa

Viimeiset kiusaukset -ooppera esitetään Tampere-talossa ja Olavinlinnassa vuonna 2025. Teoksen ohjaa Mikko Kouki ja musiikista vastaa Ville Matvejeff.

Leon Volca – Do They Think I Am a Goblin Shark? (Blueye Musica 2024)

Mystinen artisti Leon Volca tuuttaa levyllisen IDM/elektro/chiptune-musiikkia Asan levymerkillä Blueye Musica. Ei herkästi provosoituville kuulijoille, genren tuntijoille takuulla kiinnostavaa materiaalia.

Jaa somessa

Etelä-Suomi kärvistelee lähipäivät tuimassa pakkassäässä, mutta kylmyyttä pääsee pakoon Helsingin Messukeskukseen, jossa jatkuu vielä loppiaisviikonlopun ajan Tivoli Sariolan ja Sirkus Finlandian tähdittämä TsigaBoom!-tapahtuma.

Kymmenien tivolilaitteiden ja huikeiden sirkusnäytösten lomassa kävijöille arvotaan lahjakortteja ja lippupaketteja tuhansien eurojen arvosta.

202221227 Helsinki Messukeskus, Tsigaboom!-tapahtuma, Sirkus Finlandia ja Tivoli Sariola. Kuva: Ismo Henttonen.

 
TsigaBoom! tapahtuma on avoinna sunnuntai-iltaan saakka.

202221227 Helsinki Messukeskus, Tsigaboom!-tapahtuma, Sirkus Finlandia ja Tivoli Sariola. Kuva: Ismo Henttonen.

TsigaBoom! on avoinna vielä sunnuntai-iltaan saakka päivittäin klo 12–18. Uuden koko perheen tapahtuman ohjelmasta vastaavat Tivoli Sariola ja Sirkus Finlandia.

Loppiaisviikonloppuna tapahtuman kävijöillä on mahdollisuus voittaa lippupalkintoja ja lahjakortteja niin Sirkus Finlandian, Tivoli Sariolan kuin Messukeskuksenkin tapahtumiin. Arvontoja tehdään päivittäin. Lisäksi ohjelmassa on karkkisade päivittäin klo 14.

Sirkus Finlandian päivittäisissä näytöksissä on huimaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja valovoimaisten sirkustaiteilijoiden esittämänä. Näytökset järjestetään päivittäin klo 12.30 ja 14.30 (uudenvuoden päivänä klo 14.30 ja 16.30).

202221227 Helsinki Messukeskus, Tsigaboom!-tapahtuma, Sirkus Finlandia ja Tivoli Sariola. Kuva: Ismo Henttonen.

Näytöksessä esiintyvät mm. taikuri Marko Karvo, jalkajonglööri Nelma Pietala, tasapainotaituri Captain Frodo, klovneriaa esittävä Bonbon Family, Pat & Pip Hotdogs -koiraystävät sekä Sirkus Finlandia -orkesteri. Tunnin mittaisen näytöksen juontaa Sirkus Finlandin kiertueelta tuttu Sebastian.

Tivoli Sariola on tuonut Messukeskukseen koko kattauksensa: erilaisia auto- ja junaratoja, lentokone-, laiva- ja helikopterilaitteita, karuselleja ja seikkailuratoja. Joukossa on niin perheen pienimmille soveltuvia karuselleja kuin hurjempaan menoon kiihtyviä, korkeuksiin sinkoavia nuorisolaitteita.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Paikan päältä voi ostaa tivolirannekkeita, laitelippuja ja näytöslippuja sirkukseen. Ticketmasterissa ennakkoon myynnissä olevat liput sisältävät sekä ennakkoon valitun Sirkus Finlandian näytöksen että päivärannekkeen Tivoli Sariolan laitteisiin.

Lähde Messukeskus

spot_img