Loppiaisviikonloppuna tivolia, sirkusta ja karkkisadetta Helsingin Messukeskuksessa

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

POJAT: Nämä ajat (Hiljaiset Levyt HIKI-079) LP, 2023

Pojat oli omasta mielestäni paras Suomen ns. ramopunkbändeistä ilmestyttyään kuvioihin joskus vuonna 1990. Tekstit olivat nokkelia ja sävellykset tarttuvia ja vieraatkin palat yleensä suomennettu Ramoilta tai Boysilta. Omistan 2 ekaa LP:tä ja Pasi Virtanen -sinkun, mutta sitten kiinnostus vähän lopahti; mielestäni biisien taso laski tai se muuttui kertaamiseksi. Silloin tällöin keikalla nähdessäni oli kyllä kivaa ja viimeisin hankintani on Palaa-cd vuodelta 2003, jossa on loistava Mä uskon meihin -biisi.

The Blassics uskoo 10 vuoden jälkeen yhä käsityöläisyyteen

Kotimaisen afrofunkin ja -jazzin ylpeys juhlistaa uudella kokoelmalla Sounding Times studionsa ja levymerkkinsä monivivahteista taivalta.

Hellsinki Metal Festival

11-12.8.2023 Nordis Antti Sorsa Kim Strömsholm Uudet metallifestivaalit ovat aina tervetulleita, varsinkin...

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Jaa somessa

Etelä-Suomi kärvistelee lähipäivät tuimassa pakkassäässä, mutta kylmyyttä pääsee pakoon Helsingin Messukeskukseen, jossa jatkuu vielä loppiaisviikonlopun ajan Tivoli Sariolan ja Sirkus Finlandian tähdittämä TsigaBoom!-tapahtuma.

Kymmenien tivolilaitteiden ja huikeiden sirkusnäytösten lomassa kävijöille arvotaan lahjakortteja ja lippupaketteja tuhansien eurojen arvosta.

202221227 Helsinki Messukeskus, Tsigaboom!-tapahtuma, Sirkus Finlandia ja Tivoli Sariola. Kuva: Ismo Henttonen.

 
TsigaBoom! tapahtuma on avoinna sunnuntai-iltaan saakka.

202221227 Helsinki Messukeskus, Tsigaboom!-tapahtuma, Sirkus Finlandia ja Tivoli Sariola. Kuva: Ismo Henttonen.

TsigaBoom! on avoinna vielä sunnuntai-iltaan saakka päivittäin klo 12–18. Uuden koko perheen tapahtuman ohjelmasta vastaavat Tivoli Sariola ja Sirkus Finlandia.

Loppiaisviikonloppuna tapahtuman kävijöillä on mahdollisuus voittaa lippupalkintoja ja lahjakortteja niin Sirkus Finlandian, Tivoli Sariolan kuin Messukeskuksenkin tapahtumiin. Arvontoja tehdään päivittäin. Lisäksi ohjelmassa on karkkisade päivittäin klo 14.

Sirkus Finlandian päivittäisissä näytöksissä on huimaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja valovoimaisten sirkustaiteilijoiden esittämänä. Näytökset järjestetään päivittäin klo 12.30 ja 14.30 (uudenvuoden päivänä klo 14.30 ja 16.30).

202221227 Helsinki Messukeskus, Tsigaboom!-tapahtuma, Sirkus Finlandia ja Tivoli Sariola. Kuva: Ismo Henttonen.

Näytöksessä esiintyvät mm. taikuri Marko Karvo, jalkajonglööri Nelma Pietala, tasapainotaituri Captain Frodo, klovneriaa esittävä Bonbon Family, Pat & Pip Hotdogs -koiraystävät sekä Sirkus Finlandia -orkesteri. Tunnin mittaisen näytöksen juontaa Sirkus Finlandin kiertueelta tuttu Sebastian.

Tivoli Sariola on tuonut Messukeskukseen koko kattauksensa: erilaisia auto- ja junaratoja, lentokone-, laiva- ja helikopterilaitteita, karuselleja ja seikkailuratoja. Joukossa on niin perheen pienimmille soveltuvia karuselleja kuin hurjempaan menoon kiihtyviä, korkeuksiin sinkoavia nuorisolaitteita.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Paikan päältä voi ostaa tivolirannekkeita, laitelippuja ja näytöslippuja sirkukseen. Ticketmasterissa ennakkoon myynnissä olevat liput sisältävät sekä ennakkoon valitun Sirkus Finlandian näytöksen että päivärannekkeen Tivoli Sariolan laitteisiin.

Lähde Messukeskus

spot_img