Säädöt-yhtyeen debyyttisingle tylyttää seksuaaliseen häirintään syyllistyneitä

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #30: Apulanta – Ehjä

Vuosi oli 1996 ja maailma muuttui paljon, teinit eivät. Yhdeksänkymmentä luvun alun laman huippu alkoi hieman tasoittua, tosin seurauksista kärsitään vielä tänäkin päivänä. Talouden lisäksi lamalla oli suuri vaikutus myös kulttuuriin ja yleiseen ilmapiiriin, niin hyvässä kuin pahassa.

Murhia Pohjanmaalla -sarja saavuttaa Pohjoismaat ja Viron

Nilla Kjellsdotterin Murhia Pohjanmaalla -sarjan uusin osa leviää uusille markkinoille. Vaasan poliisista kertovien kiehtovien tarinoiden pariin pääsevät pian myös norjalaiset, tanskalaiset ja virolaiset lukijat.

Weekend Festival paljastaa päälavan esiintyjät – ohjelma nyt täydellinen

Weekend Festival tuo elektronisen tanssimusiikin huiput eloisaan Espooseen. Pääesiintyjiä ovat Nicky Romero, R3HAB, Tiësto, Alan Walker ja monet muut.

Mistolan Lasiset Linnut – Kun laulajat ovat lähteneet

Mistolan Lasiset Linnut on julkaissut esikoispitkäsoittonsa Kun laulajat ovat...

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Punkistakin ammentavan bändin Olkaa tyytyväisii -kappale kertoo seksuaalisesta häirinnästä, jota on kokenut yli puolet alle 35-vuotiaista naisista.

Nelihenkinen, helsinkiläinen rockyhtye Säädöt julkaisee ensimmäisen singlensä 20.5.2022.

Kappaleen sanoitusten taustalla on yleistä turhautumista ja omakohtaista kokemusta ilmiöstä, joka on valitettavan yleistä myös suomalaisessa musiikkiskenessä.

”Sanoitukset biisiin syntyivät samaan aikaan kesän 2021 #(skene)too-ilmiön kanssa. Monelle vanhemman liiton jäärälle heidän hyväksi kokemiensa piirien ahdistelu ja vähättely tuntui tulevan ihan puskista. Itselleni – naisena ja punk rock-musiikin tekemisen ja esiintymisen parissa viihtyneenä yksilönä – asia ei yllättänyt vähääkään”,

kertoo Säädöt-yhtyeen laulaja Enni ja jatkaa:…

”Ahdistelua tapahtuu kaikkialla yhteiskunnassa ja ikäväkseni joudun sanomaan olevani kokemusasiantuntija. Tiedän laulavani sekä kirjoittavani monen naisen ja naiseksi määritellyn ajatuksia ääneen.”

Säädöt on uusi, mutta kokenut kokoonpano

Säädöt-yhtyeen kokoonpano koostuu helsinkiläisistä pitkän linjan soittajista. Yhtye viimeistelee parhaillaan studiossa toista singleään.

Säädöt: Olkaa tyytyväisii julkaistaan suoratoistopalveluissa 20.5.2022. Kappaleen lyriikkavideo julkaistaan samana päivänä YouTubessa.

Lähde Esa Linna PR Services

spot_img