Säädöt-yhtyeen debyyttisingle tylyttää seksuaaliseen häirintään syyllistyneitä

Aiheeseen liittyvää

Arvostelussa Gardenhead – Devoured -single

Devoured esittelee musiikillisesti monimuotoisen bändin. Vaikutteita kuuluu progressiivisesta rokista, stonerista ja post-metallista.

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Arvostelussa Behind This Guilt – No More Masks

Mikään ei häiritse kuuntelukokemusta ja paikka paikoin homma soundaa jopa TODELLA hyvältä.

Kalevala The Musical -musikaalin albumi julkaistiin tänään

Musiikki herättelee kansalliseepoksemme hahmot eloon uudella ja kiehtovalla tavalla.

Weekend Festival paljastaa tämän vuoden artistien raidereita – yhteensä yli 2000 sivua vaatimuksia

Weekend Festival juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan Hämeenlinnassa 1.-3.7.2022. Yli 80 artistia saapuu Kantolan tapahtumapuistoon – myös mitä erikoisemmilla pyynnöillä.

Jaa somessa

Punkistakin ammentavan bändin Olkaa tyytyväisii -kappale kertoo seksuaalisesta häirinnästä, jota on kokenut yli puolet alle 35-vuotiaista naisista.

Nelihenkinen, helsinkiläinen rockyhtye Säädöt julkaisee ensimmäisen singlensä 20.5.2022.

Kappaleen sanoitusten taustalla on yleistä turhautumista ja omakohtaista kokemusta ilmiöstä, joka on valitettavan yleistä myös suomalaisessa musiikkiskenessä.

”Sanoitukset biisiin syntyivät samaan aikaan kesän 2021 #(skene)too-ilmiön kanssa. Monelle vanhemman liiton jäärälle heidän hyväksi kokemiensa piirien ahdistelu ja vähättely tuntui tulevan ihan puskista. Itselleni – naisena ja punk rock-musiikin tekemisen ja esiintymisen parissa viihtyneenä yksilönä – asia ei yllättänyt vähääkään”,

kertoo Säädöt-yhtyeen laulaja Enni ja jatkaa:…

”Ahdistelua tapahtuu kaikkialla yhteiskunnassa ja ikäväkseni joudun sanomaan olevani kokemusasiantuntija. Tiedän laulavani sekä kirjoittavani monen naisen ja naiseksi määritellyn ajatuksia ääneen.”

Säädöt on uusi, mutta kokenut kokoonpano

Säädöt-yhtyeen kokoonpano koostuu helsinkiläisistä pitkän linjan soittajista. Yhtye viimeistelee parhaillaan studiossa toista singleään.

Säädöt: Olkaa tyytyväisii julkaistaan suoratoistopalveluissa 20.5.2022. Kappaleen lyriikkavideo julkaistaan samana päivänä YouTubessa.

Lähde Esa Linna PR Services

spot_img