Taco Bellin biisikilpailun jatko-osan voittajakappale julkaistaan

Aiheeseen liittyvää

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Palkittu LANU!-kirjallisuusfestivaali juhlistaa kirjallisuutta myös liveyleisön edessä

LANU!-kirjallisuusfestivaali yhdistää virtuaalisen sekä livetapahtuman, keskittyen itseilmaisuun ja nuorten kirjallisuuteen.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Jaa somessa

Taco Bell tarjosi järjestämänsä Bring the Heat -biisikilpailun voittajalle studioaikaa huipputuottaja Wretchin kanssa ja voittajakappale julkaistiin levy-yhtiön toimesta 2.9.

Biisikilpailu

Kilpailun voitti AMALÉN kappaleellaan ”Gameboy”.

Taco Bell järjesti viime vuoden tapaan kesällä Bring the Heat -biisikilpailun, jossa etsittiin uutta nousevaa rap/R´n´B -tähteä. Kilpailun voittajalle oli luvassa studiosessio huipputuottaja Wretchin kanssa sekä voittajakappaleen julkaisu levy-yhtiön kautta.

Voittajakappaletta oli valitsemassa tuomaristo, jonka jäseninä toimi Bassoradion taajuuksilta tuttu Dj Mista S, Dj Supertyyli sekä viime vuoden voittaja IRZ.

Kilpailuun osallistui jälleen useita lahjakkaita nousevia tähtiä ja voittajaksi valittiin tamperelainen 22-vuotias media-alan opiskelija Nelli Hokkanen, artistinimeltään AMALÉN.

AMALÉN on R´n´B -genreä edustava laulaja-laulunkirjoittaja ja voittokappale on nimeltään ”Gameboy”. Tänään julkaistavan kappaleen voi kuunnella Spotify-palvelussa.

”Oli mahtavaa kuulla, että Taco Bell päätti järjestää Bring the Heat -kilpailun uudestaan! Fiilikset voiton jälkeen on ollut aika surrealistiset. Tämä on ensimmäinen kerta, kun julkaisen ihan omaa musiikkia, joten olo on samaan aikaan jännittynyt, innokas ja myös aika haavoittuvainen”,

AMALÉN kertoo kisaan osallistumisen fiiliksistä.


Taco Bell
haluaa konkreettisilla teoillaan auttaa nuoria toteuttamaan unelmiaan. Brändi on ollut monissa tapahtumissa mukana ja tarjonnut nuorille lahjakkuuksille mahdollisuuksia päästä etenemään unelmiensa kanssa. Etenkin urbaani kulttuuri ja musiikkimaailma ovat Taco Bellille tärkeitä teemoja.

Lähde Restel Oy

spot_img