Mauri Kunnaksen joulutarinat konserttina Musiikkitalon lavalle 4.12.2021

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #30: Apulanta – Ehjä

Vuosi oli 1996 ja maailma muuttui paljon, teinit eivät. Yhdeksänkymmentä luvun alun laman huippu alkoi hieman tasoittua, tosin seurauksista kärsitään vielä tänäkin päivänä. Talouden lisäksi lamalla oli suuri vaikutus myös kulttuuriin ja yleiseen ilmapiiriin, niin hyvässä kuin pahassa.

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Pienen herrasmiehen kirjan uudistettu painos – Elämäntaitoja arkeen

Virve Obolgogianin tietokirja Pienen herrasmiehen kirja tarjoaa lukijalle arjen tilanteisiin soveltuvia käyttäytymisohjeita.

Taideyliopisto tuo lavalle Tick, Tick… Boom! -musikaalin

Musikaali Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston opiskelijat lavalle ja tarjoaa 90-luvun rockmusiikin sävyttämän elämäntarinan.

Jaa somessa

Tarinallinen, tunnelmallinen ja riehakas konsertti on kuvien, tarinoiden ja musiikin ilotulitusta. Vantaan Viihdeorkesterin solisteina loistavat Laura Voutilainen ja Mikko Töyssy sekä kertojaäänenä Martti Suosalo.

Mauri Kunnaksen kirjat Korvatunturin asukeista ja heidän seikkailuistaan ovat olleet jo vuosia tärkeä osa suomalaisten joulujuhlaa. Tänä jouluna nämä Maurin tarinat heräävät uudella tavalla eloon, kun ne esitetään näyttämökonserttina Musiikkitalossa.

Mauri Kunnas -konsertti

Mauri Kunnaksen Joulutarinat -konsertti on näyttävä koko perheen tunnelmallinen ja riehakas tapahtuma. Konsertissa nähdään ja kuullaan Mauri Kunnaksen huippusuosittuja kertomuksia Korvatunturilta sekä rakastetuimmat ja rokkaavimmat joululaulut ennen kokemattomana kokonaisuutena.

Talven tarinallisen ihmemaan taikoo Vantaan Viihdeorkesterin 29 muusikon ensemble, solisteinaan Laura Voutilainen ja Mikko Töyssy. Orkesteria kapellimestaroi Ako Kiiski. Konserttisalin valtaavat tarinat ja kuvat ovat tietysti Mauri Kunnaksen käsialaa. Kokonaisuuden käsikirjoituksesta vastaavat Jenni Pääskysaari ja Santtu Palm sekä visuaalisesta suunnittelusta Ari Levelä. Joulutarinoiden kertojaääni on Martti Suosalo.

Konsertit järjestetään Helsingin Musiikkitalossa lauantaina 4.12.2021 klo 15 ja 19. Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 6.10.2021.

Lähde Musiikkitalo

spot_img