Jimbo’s Garage julkaisi uunituoreen videon – Living the hard way

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Jimbo’s Garage on Lordista ja Ironcrossista tutun rumpalin Jimbo Mäkeläisen bändi, joka yhdistelee musiikissaan modernia heavyä ja perinteistä hard rockia.

Jimbo’s Garage bändissä ja viime vuonna julkaistulla nimikkoalbumilla Jimbo Mäkeläinen hoitaa itseoikeutetusti säveltämisen, sanoittamisen ja sovittamisen. Soitto-osastolla hänen vastuullaan ovat rummut ja koskettimet. Laulupuolella ääneen pääsevät Taage Laiho, Maya Liittokivi ja Peter James Goodman. Kitaroissa levyllä on Kari Riihimäki ja bassossa Jari Riitala.

Uusi video, Living the hard way, on tehty Jimbo’s Garage albumin avausraidasta. Videon biisiin on tehnyt Andy Pilkington, joka osuvasti kuvaa rockin glamouria ja raadollisuutta. Tästähän nimenomaan kappaleessa on kyse!

Lähde: Inverse Records

spot_img
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli