Jimbo’s Garage julkaisi uunituoreen videon – Living the hard way

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Jimbo’s Garage on Lordista ja Ironcrossista tutun rumpalin Jimbo Mäkeläisen bändi, joka yhdistelee musiikissaan modernia heavyä ja perinteistä hard rockia.

Jimbo’s Garage bändissä ja viime vuonna julkaistulla nimikkoalbumilla Jimbo Mäkeläinen hoitaa itseoikeutetusti säveltämisen, sanoittamisen ja sovittamisen. Soitto-osastolla hänen vastuullaan ovat rummut ja koskettimet. Laulupuolella ääneen pääsevät Taage Laiho, Maya Liittokivi ja Peter James Goodman. Kitaroissa levyllä on Kari Riihimäki ja bassossa Jari Riitala.

Uusi video, Living the hard way, on tehty Jimbo’s Garage albumin avausraidasta. Videon biisiin on tehnyt Andy Pilkington, joka osuvasti kuvaa rockin glamouria ja raadollisuutta. Tästähän nimenomaan kappaleessa on kyse!

Lähde: Inverse Records

spot_img
Edellinen artikkeliEmotion visa: Hurriganes
Seuraava artikkeliEmotion visa: Tuska 2023