Jumalan katkennut kynä – Rehellinen tutkielma uskon syövereistä

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Sanna Vaaran Uutuuskirja Jumalan katkennut kynä tarjoaa omakohtaisia näkemyksiä ja pilkettä silmäkulmassa uskonaiheiden käsittelyyn.

Sanna Vaara, henkisen elämän tutkija, kirjoittaa uudessa kirjassaan Jumalan katkennut kynä, jossa hän käsittelee uskonaiheita tuoreesta näkökulmasta.

Vaara arvioi kirjassaan uskoa ja mystiikkaa, pohtien Jumalan olemusta ja tarkoitusta. Teos tarjoaa rehellisen näkemyksen henkisen matkailijan elämään ja uskon ristiriitoihin.

Kirja heijastaa kirjailijan omia kokemuksia Jumala-suhteesta ja sen mutkikkaasta polusta. Vaara tarkastelee suhdettaan uskoon ja Jumalaan itseironisesti ja avoimesti.

Teos sisältää myös henkistä ohjausta, kuten sielun pimeiden vaiheiden ymmärtämistä ja sydänrukousta.

Kirjailijan tausta alalla on monipuolinen, sisältäen aikaisemmat teokset ja syvällisen pohdinnan henkisen elämän poluista.

Lähde Sanna Vaara

spot_img