Kun luonto ottaa vallan – ’Metsän peitto’ on tarkkanäköinen dystopia ihmiskunnan tulevaisuudesta

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

Omri Boehmin puhe Euroopalle avasi Wienin kulttuurifestivaalin

Filosofi Omri Boehm puhui Euroopalle Wienin Juutalaisaukiolla, vaatien Eurooppaa kohtaamaan historiansa ja ylläpitämään ihanteitaan.

Carolyn Carlsonin uusi soolo Tero Saariselle – ensiesitys Italiassa

Merkittävä tanssivaikuttaja Carolyn Carlson luo uuden teoksen Tero Saariselle, ensi-ilta Italiassa heinäkuussa.

Uusi kirja korostaa johtajuuden uudistamisen tärkeyttä

Juha Koskinen esittelee uudessa kirjassaan 'Strateginen oppiminen – Johtajuuden uudistaja', kuinka johtajuus vaatii uudistumista ja mitä se voisi tarkoittaa käytännössä.

Espan lavan kulttuurikesä alkaa – kesän mittaan ilmaisia esityksiä musiikista tanssiin

Helsingin kulttuurikesä käynnistyy Espan lavalla 16.5. Tarjolla on laaja kirjo ilmaisia musiikki- ja kulttuuritapahtumia aina elokuun loppuun asti.

Jaa somessa

Mitä jos luonto päättäisi kääntyä ihmistä vastaan? Linnea Kuuluvaisen ’Metsän peitto’ on kiehtova dystopia ihmisen ja luonnon ristiriitaisesta suhteesta.

Suomi vuonna 2084. Ihmiskunnan tiivistyneet yhteisöt elävät luonnon uhkaamana. Turussa, turvallisen Valtion muurien sisällä, Ingrid liittyy Suopursu-tutkimusryhmään selvittääkseen ulkopuolista maailmaa.

Linnea Kuuluvainen (s. 1996) pyrkii esikoisteoksessaan ’Metsän peitto’ pohtimaan ihmisen ja luonnon välisen suhteen tasapainoa. Kirja kysyy, mitä luonto tekisi, jos se ryhtyisi puolustautumaan ihmisiä vastaan.

Kirjailija on opiskellut suomen kieltä ja luovaa kirjoittamista, asuen Turun lähellä suopursumetsän keskellä. ’Metsän peitto’ ilmestyy kirjan ja ääni- sekä e-kirjana.

Lähde Linnea Kuuluvainen

spot_img