Movetron – kolme vuosikymmentä musiikin lumossa

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

Mirjam Helin -laulukilpailu kutkuttaa yleisön laulunhalua – juontajana Maria Ylipää

Mirjam Helin -laulukilpailu kutsuu yleisöä nauttimaan klassisen musiikin lahjakkuuksista ja yhteisöllisistä lauluilloista.

Omri Boehmin puhe Euroopalle avasi Wienin kulttuurifestivaalin

Filosofi Omri Boehm puhui Euroopalle Wienin Juutalaisaukiolla, vaatien Eurooppaa kohtaamaan historiansa ja ylläpitämään ihanteitaan.

Taco Bell ja Weekend Festival sytyttävät nuorten artistien tähdet

Taco Bell ja Weekend Festival järjestävät DJ-kilpailun, joka tarjoaa nuorille artisteille ponnahduslaudan uralla eteenpäin.

Uusi kirja korostaa johtajuuden uudistamisen tärkeyttä

Juha Koskinen esittelee uudessa kirjassaan 'Strateginen oppiminen – Johtajuuden uudistaja', kuinka johtajuus vaatii uudistumista ja mitä se voisi tarkoittaa käytännössä.

Jaa somessa

Movetron juhlistaa uraansa uudella kirjalla, joka vie lukijan aikamatkalle bändin historiaan ja ystävyyteen.

Kirja Movetron – Romeosta Juliaan avaa suomalaisen eurodance-yhtyeen, Movetronin, kolmekymmentävuotisen taipaleen. Kirjaan on ikuistettu niin musiikkia, ystävyyttä kuin elämän erikoisia hetkiäkin, ja se pitää sisällään tarinoita bändin jäsenten elämästä myös kulissien takana.

Teos toimii kunnianosoituksena bändin jäsenelle Timo Löyvälle, jonka tarinoita ja muistojen aarteita kirja kantaa. Kirja kutsuu lukijat matkalle takaisin 90-luvun tunnelmiin.

Kirjaa on ollut luomassa yhtyeen perustajajäsenet Päivi Lepistö ja Jukka Tanttari yhteistyössä kirjailija Taina Westin kanssa. Yhtye on tuttu mm. kappaleistaan “Romeo ja Julia” ja “Ristinolla”, ja vaikka heidän saavutuksensa ovat merkittäviä, pysyvät he silti maanläheisinä.

Bändi on muistellut yhdessä värikkäitä hetkiään ja kohtaamiaan kommelluksia. Yhtye jatkaa esiintymistä ja suunnittelee uutta “Erittäin hyvä ellei täydellinen” -kiertuettaan, joka alkaa huhtikuussa 2024.

Lähde Taina West

spot_img