Esikoisrunokokoelma nähdyksi tulemisen tarpeesta

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Mikko Rautiainen pyrkii Guinnessin maailmanennätykseen

Mikko Rautiainen tavoittelee Guinnessin maailmanennätystä Holland’s Got Talent -ohjelmassa yhdistämällä komiikan ja nenähuilunsoiton hollantilaisiin klassikoihin.

Reginald: So Far Untitled (Motto Sono 2024)

Reginaldin uutta materiaalia olinkin jo ehtinyt kaipailla kesällä tulleen Thoughts pt. 2:n jälkeen. Nyt Reginald julkaisee kolmen raidan house-ep:n kotimaisella Motto Sonolla. Mikäs sen parempi yhtälö!

Jaa somessa

Milla Enrothin herkkä ja voimakas esikoisrunokokoelma Kerro minut kuvaa nuoren naisen kasvua ja tarvetta tulla nähdyksi.

Milla Enrothin runokokoelma Kerro minut on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Meri velloo vatsassa ja pilvilinnat oksennetaan lastenhuoneen lattialle. Isä on merimies, joka paijaa illalla päätä ja sitten katoaa ulapan taakse. Aikuinen puhuja hapuilee rantaviivojaan ja rakkaudessa, jonka toivoisi tekevän hänet vihdoin näkyväksi. Lapsuus ja nykyhetki ovat läsnä samanaikaisesti, kun muistot ja kokemukset kuohuvat puhujan sisällä.

Kerro minut on herkkä ja voimakas esikoisrunokokoelma, joka kuvaa nuoren naisen kasvua ja tarvetta tulla nähdyksi. Teos käsittelee traumaa, näkymättömyyttä, rakkaudenkaipuuta ja itsensä hahmottamista.

Milla Enroth (s. 1985) on espoolainen kirjoittaja, joka kirjoittaa runoja, tarinoita lapsille sekä näytelmiä harrastajateattereihin. Hänen näytelmiään on esitetty Vantaan Näyttämöllä sekä Teatteri Tilkkutäkissä. Kerro minut on hänen esikoisteoksensa, ja runot ovat syntyneet kirjoittajan nuoruudessa. Runokokoelma on hyvin henkilökohtainen tarina menneisyyden traumoista ja niiden eheytymisestä.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img