Therapy?:n Suomen keikkojen lämppäriksi on valittu Grillijono K.O.

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record of My Life #35: Nine Inch Nails – The Downward Spiral (Nothing records 1994)

Tiedättehän ne albumit, joita ei tarvitse edes laittaa soimaan ja silti se musiikki soi alitajunnassa ja lyriikat tulee vahvasti ajatuksiin, koska olet kuunnellut levyä niin paljon oikeassa herkkyyskaudessa ja ajassa? Minulle Nine Inch Nailsin The Downward Spiral on juuri sellainen. Harvemmin sitä enää kuuntelen, mutta levyn kansikuva ja tunnelmat palaavat mielen looppailuun usein.

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Kellaribändit – keikkajärjestäjän kaksiteräinen miekka

Autotalleissa ja treeniksillä ryskää koko joukko potentiaalisia bändejä, jotka...

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Jaa somessa

Turboahdetuista keikoistaan tunnettu Grillijono K.O. on valittu Therapy?:n lokakuun Suomen keikkojen lämmittelybändiksi. Maaliskuussa paljon kehutun Härmägeddon-albuminsa julkaissut Grillijono K.O. yhdistelee musiikissaan saumattomasti rockia, punkkia ja metallia, eikä mikään tunnu olevan liian pyhä aihe irvailtavaksi tiukasti kielen poskessa pitävissä lyriikoissa.

Vaihtoehtorockin 90-luvun suunnannäyttäjä Therapy?:n keikat Tampereen Olympiassa ja Helsingin Tavastialla lokakuussa ovat olleet jo pitkään loppuunmyytyjä.

Grillijono K.O.:n laulaja-kitaristi Lobo-Tommi on innoissaan merkittävästi omaan musiikintekemiseen vaikuttaneen Therapy?:n lämmittelystä. 

”Suuri etuoikeus päästä avaamaamaan ilta yhdelle nuoruuden suosikkibändeistä. Troublegum ja Infernal Love ovat albumeja, joihin palaan tasaisesti yhä tänäkin päivänä. Tavastia-neitsyys ei voisi paremmassa seurassa lähteä!”, Lobo-Tommi hehkuttaa ja jatkaa, ”meillähän oli Satasen-Matin kanssa jo liput Therapy?:n Olympian keikalle Tampereelle, mutta niitä ei taideta nyt tarvita. Olympia on todettu hyväksi keikkapaikaksi myös lavalta katsottuna, joten mahtavaa päästä heittämään illan ensilöylyt täydelle salille!”

Tällä kiertueella Therapy? juhlistaa Troublegum-läpimurtoalbumin 30-vuotisjuhlavuotta.

Grillijono K.O. – Härmägeddon

Lähde: Presshopper

spot_img