Adele Saurosin Kvartetti Jazzliiton Kiertueella Syyskuussa

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record of My Life #35: Nine Inch Nails – The Downward Spiral (Nothing records 1994)

Tiedättehän ne albumit, joita ei tarvitse edes laittaa soimaan ja silti se musiikki soi alitajunnassa ja lyriikat tulee vahvasti ajatuksiin, koska olet kuunnellut levyä niin paljon oikeassa herkkyyskaudessa ja ajassa? Minulle Nine Inch Nailsin The Downward Spiral on juuri sellainen. Harvemmin sitä enää kuuntelen, mutta levyn kansikuva ja tunnelmat palaavat mielen looppailuun usein.

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Arvostelussa Brazen Forgery – Karelia Suite

Turun seudulla pandemiaeristyksessä syksyllä 2021 kypsynyt metalliprojekti Brazen Forgery...

Kellaribändit – keikkajärjestäjän kaksiteräinen miekka

Autotalleissa ja treeniksillä ryskää koko joukko potentiaalisia bändejä, jotka...

Jaa somessa

Adele Saurosin kvartetti esiintyy useissa kaupungeissa Suomessa syyskuussa. Kvartetti odottaa innolla syyskuun kiertuetta kesän keikkojen peruuntumisen jälkeen.

Adele Saurosin kvartetti esiintyy seitsemässä kaupungissa Suomessa 16.-22. syyskuuta. Keväällä 2024 yhtye teki laajan kansainvälisen levynjulkaisukiertueen ja heidän yhtyesoittonsa on nyt parhaimmillaan.

Adele Sauros Quartetin uusi albumi ’Your Special Loss’ julkaistiin maaliskuussa 2024 Fresh Sound Recordsilta. Yhtye on kiertänyt albuminsa tiimoilta Suomea ja muita Pohjoismaita, sekä Espanjaa. Saurosin sävellykset keskittyvät toipumiseen ja toivon löytämiseen.

Saksofonisti Adele Sauros on yksi Suomen ja Euroopan aktiivisimmista jazzmuusikoista. Hän uskoo, että musiikilla voi muuttaa maailmaa, jos sitä tekee omilla ehdoillaan, kuten hänen kvartettinsa. Kesän keikkojen peruunnuttua Sauros odottaa innoissaan syyskuun kiertuetta.

Konserttipaikat ja päivämäärät: Kotka 16.9., Helsinki 17.9., Joensuu 18.9., Savonlinna 19.9., Riihimäki 20.9., Oulu 21.9., Mäntsälä 22.9.

Lähde Suomen Jazzliitto ry

spot_img