Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

The Record of My Life #35: Nine Inch Nails – The Downward Spiral (Nothing records 1994)

Tiedättehän ne albumit, joita ei tarvitse edes laittaa soimaan ja silti se musiikki soi alitajunnassa ja lyriikat tulee vahvasti ajatuksiin, koska olet kuunnellut levyä niin paljon oikeassa herkkyyskaudessa ja ajassa? Minulle Nine Inch Nailsin The Downward Spiral on juuri sellainen. Harvemmin sitä enää kuuntelen, mutta levyn kansikuva ja tunnelmat palaavat mielen looppailuun usein.

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Kellaribändit – keikkajärjestäjän kaksiteräinen miekka

Autotalleissa ja treeniksillä ryskää koko joukko potentiaalisia bändejä, jotka...

Arvostelussa Brazen Forgery – Karelia Suite

Turun seudulla pandemiaeristyksessä syksyllä 2021 kypsynyt metalliprojekti Brazen Forgery...

Jaa somessa

Viikon Kovin Biisi -kilpailu (VKB 35/24)

Tällä kertaa Viikon Kovimman Biisin tittelistä kilvoittelee 10 ehdokasta. Äänestysaika on 16.9.2024 – 19.9.2024 23:00. Äänestää voit sosiaalisessa mediassa tykkäämällä kisajulkaisuista Facebookissa ja Instagramissa.

Viikon 38. ehdokkaat

1) Mörrum – White Night

Mörrum syntyi vaarakarjalaisissa maisemissa reisiluun katkeamisen ja hauskanpidon seurauksena, kasvoi Ardennien metsässä ja ristittiin ruotsalaisella joella.

White Night – musiikkia valkoisiin öihin.

2) Hessu – Rokkikukko

Rokkikukko on tarina lapsuudesta nykypäivään haaveesta olla rokkikukko

3) GabeVaan – Fuck Rap

Hetken tauon jälkeen ollaan Gabe on taas vahvasti kehissä teknisyydellä sekä barseilla! Biisi kertoo kaiken lopun joten laitetaa bangaa

4) IMTIP – Falling

Falling on hieman synkempi, mutta maukkaita viboja antava tuotos ja sen pystyy heti kuvittelemaan ” Euphoria ” tyyppisen sarjan tausta kappaleeksi. Myös jämäkän basson rytmiin pystyy tekemään tyylikkäitä tiktok- videoita, joissa kappaleen tahtiin vaihetaan eri scenejä.

5) Crapula – Ymmärrystä vailla

Ymmärrystä vailla-kappaleen voi kiteyttää sanoihin ”sinä itse päätät mitä teet”.

Jos kutkuttelee mukavasti tärykalvoja käy haistelemassa koko ”Paha olo” ensijulkaisu mm. Spotify, YouTube, Apple music ja monista muista.

6) cremate Me – Dark Place

cremate Me on yhden miehen huonebändi Lohjalta. Biisi ”Dark Place” on synkkä kuvaus himassa erakoitumisesta ja sen tuomista tunteista.

7) VaV project – Vanhaan kotiin takaisin

Vanhaan kotiin takaisin on uusin Vertti Jokelan täysin omaa tuotantoa oleva kappale ????

8) Johanna Koskiniemi – Luminen heinäkuu

Luminen heinäkuu edustaa sanoitukseltaan melankoliaa henkivää iskelmää, mutta on kuorrutettu muhkealla dance-beatilla ja makeilla ysärivivahteilla.

9) AVSR – Aberration

Aberration on AVSR-projektin toinen julkaistu single ja kappaleen teemana on paniikki ja siitä johtuva ajan ja paikan hämärtyminen. Kappaleen sävellyksessä voi kuulla vaikutteita länsinaapurin metallibändien melankoliasta.

10) Just Se Vitun Virolainen – Uskon Elämään

uskon elämään, on kappale jossa kerrotaan demoneitten kanssa taistelusta ja siitä miten vaikeet on tilanteet jossa perhe on virossa ja frendit suomessa. miten se johti oireiluun ja suomeen takasin muutoon se selviää kuuntelemalla biisi

Emotion Zine ja VKB.fi

Osallistuminen

Viikon Kovin Biisi on kaikille avoin musiikkikilpailu, jossa musiikkikappaleet yli genrerajojen kilpailevat viikottaisen äänestystuloksen kärkisijasta. Voit äänestää tämän viikon ehdokkaita tykkäämällä biisin VKB-somejulkaisusta (Instagram ja Facebook).

Onnea kisailijoille!

Lähde Viikon Kovin Biisi -kilpailu

spot_img