Kid93 – Let Me Dance (Obscuur 2024)

Aiheeseen liittyvää

The Record of My Life #36: POVERTY STINKS: Gargle Blaster (Gaga Goodies GOOD 14) 1990

Poverty Stinks perustettiin 80-luvun puolivälissä ja sen johtohahmona ja pääbiisintekijänä toimi laulaja-kitaristi Jarmo Laine. Toinen alusta loppuun (ainakin levyillä) mukana ollut oli basisti Ari Maunula, rumpali Jukka Kyllikin oli mukana tästä LP:stä asti. Soolokitaristin paikka oli tuulinen.

Kaikki on jazzia – Rinneradio Laternassa 14.9.24

Komean uran tehnyt jazz-electronica fuusiobändi RinneRadio on kovassa live-iskussa. Tampereen Laterna on palannut tänä vuonna keikkapaikkojen kastiin ja ympäristönä oikein mainio tällaisille jazz-eventeille.

Uutuusromaani nykypäivän juutalaisuudesta

Judith Mokin uusi romaani Pimeän valtakunta kuvaa holokaustista selvinneiden jälkeläisten tuntoja koskettavalla tavalla ja valottaa taiteiden merkitystä selviytymistaistelussa.

Arvostelussa Brazen Forgery – Karelia Suite

Turun seudulla pandemiaeristyksessä syksyllä 2021 kypsynyt metalliprojekti Brazen Forgery...

Markku Mantilan ja Jouni Mölsän kirja valehtelusta, vakoilusta ja valtiollisesta vaikuttamisesta

Elämme ajassa, jossa mikä tahansa voi olla valheellista ja kenen tahansa ääni voidaan kaapata vihamieliseen tarkoitukseen. Näin esittelevät Markku Mantila ja Jouni Mölsä uudessa kirjassaan 'Valehtelua, vakoilua ja valtiollista vaikuttamista'.

Jaa somessa

Vanhaa teknopäätä aina ilahduttaa kun kotimaasta tulee omalle tutka-alueelle uusi kiinnostava ja taitava teknoartisti. Kid93 julkaisi kolmen biisin lattiatavaraa täynnä olevan eepeen Berliiniläisellä Obscuur-levymerkillä.

Koko julkaisu pumppaa isoon huoneeseen sopivalla paineella hyvin fokusoidusti. Ihanat house-vivahteet vokaalisampleineen tekevät tästä hyvin lasereihin kurkottavaa pumppaavaa tanssimateriaalia. Bassot murisee oikeilla taajuuksilla ja hardgroovahtavat perkussioluupit täydentää paketin. Chordit työskentelee juuri oikeilla paikoilla. Ei voi muuta todeta kuin että lisää odotan tämän tyypin tulevaa materiaalia nälkäisenä. Mainioita dj-työkaluja syksyn pimeisiin ”piriliitereihin” (edesmennyttä Perttu Häkkistä vähän lainaten).

Raita joka tekee erityisen vaikutuksen: Let Me Dance

Mikko Ihalainen

spot_img