Linnun neljä laulua kertoo kauniin tarinan yhdessäolosta ja yksinäisyydestä

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #30: Apulanta – Ehjä

Vuosi oli 1996 ja maailma muuttui paljon, teinit eivät. Yhdeksänkymmentä luvun alun laman huippu alkoi hieman tasoittua, tosin seurauksista kärsitään vielä tänäkin päivänä. Talouden lisäksi lamalla oli suuri vaikutus myös kulttuuriin ja yleiseen ilmapiiriin, niin hyvässä kuin pahassa.

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Pienen herrasmiehen kirjan uudistettu painos – Elämäntaitoja arkeen

Virve Obolgogianin tietokirja Pienen herrasmiehen kirja tarjoaa lukijalle arjen tilanteisiin soveltuvia käyttäytymisohjeita.

Taideyliopisto tuo lavalle Tick, Tick… Boom! -musikaalin

Musikaali Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston opiskelijat lavalle ja tarjoaa 90-luvun rockmusiikin sävyttämän elämäntarinan.

Jaa somessa

Katri Tapolan ja Selja Raudaksen kuvitettu satukirja Linnun neljä laulua on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Kirjailija Katri Tapolan ja kuvataiteilija Selja Raudaksen niin kouluikäisille kuin aikuisillekin sopivan kuvitetun satukirjan sivuilla leikittelevät vahva kuvakerronta, elävä kieli sekä suomen- ja arabiankieliset laulut.

Linnun neljä laulua -kirja

Lintukaupassa elävä lintu osaa laulaa niin koskettavasti, ettei kissa voi sitä vastustaa. Niin kissa tekee kaupat ja toisensa kohdanneet perustavat kodin yhteiseen onneen.

Linnun neljä laulua on kaunis ja riipaiseva tarina siipirikosta linnusta ja kissasta nimeltä Don. Vahva kuvakerronta ja elävä kieli suomen- ja arabiankielisine lauluineen kuljettaa tarinaa, joka kertoo yhdessäolosta ja yksinäisyydestä. Kuvakirja sopii sekä kouluikäisille lapsille että aikuisille.

Serkukset, kirjailija Katri Tapola ja kuvataiteilija Selja Raudas, ovat oman kiitetyn tuotantonsa ohella lisäksi tehneet sanataiteellis-kuvataiteellista yhteistyötä 1990-luvulta alkaen.

TAPOLA, KATRI & RAUDAS, SELJA : Linnun neljä laulua
48 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523810570
Ilmestymisaika: Tammikuu 2021

Lähde Aviador Kustannus

spot_img