Avain: monipuolinen

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti: Pelikulttuuri on muuttumassa yhdenvertaisemmaksi. Kansallinen Peliviikko alkaa tänään!

Maanantaina 7.11.22 alkavalla Peliviikolla keskustellaan pelikulttuurin yhdenvertaisuudesta ja tutustutaan monipuolisesti pelikultuuriin sadoissa paikallisissa pelipäivissä ja kymmenissä livelähetyksissä.

Oulun teatteri hakee kahta miesnäyttelijää

Oulun teatteri on pohjoisen teatteritaiteen koti, jossa halutaan tehdä merkityksellisiä, monenlaisia ja elossa olevia esityksiä.
spot_img

Suositut

Rami Helin – The Lonesome Death of George Mallory

Menehtyneestä vuorikiipeilijästä kertova Rami Helinin debyyttisingle äänitettiin keskellä luonnonkatastrofia...

Tampereen Kirjafestarit marras-joulukuun vaihteessa: Mukana Satu Rämö, Pajtim Statovci, Pirkka-Pekka Petelius ja Pauli Hanhiniemi

Pirkanmaan suurin kirjallisuustapahtuma, Tampereen Kirjafestarit, tarjoaa yli 200 ohjelmanumeroa, kirjailija- ja artistihaastatteluja sekä monipuolisia teemakeskusteluja.

Viikon Kovin Biisi: VKB 22/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Vuo Records – Mood Series vol 6 (2024)

"Teknossa voi tapahtua ihan mitä vaan, mutta yleensä siinä ei tapahdu juuri mitään." Näin lausui muuan Jori Hulkkonen muinoin ja tämä pitää paikkansa varsin tyylikkässä dubtechno-julkaisussa, jonka on kuratoinut Kangasalan Ruutanasta käsin Suomen lahja dub-technolle: TM Shuffle.