Juha Itkonen ja Otava lahjoittavat Ihmettä kaikki -kirjaa valtakunnalliselle keskosperheiden yhdistykselle

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Tänä jouluna Juha Itkonen ja Otava lahjoittavat Ihmettä kaikki-romaania valtakunnallisesti keskosperheille.

Ihmettä kaikki on Juha Itkosen omakohtainen romaani, joka ilmestyi 2018. Kirjassa nelihenkisen perheen vanhemmat löytävät itsensä vastasyntyneiden teho-osastolta kahden pikkukeskosena syntyneen lapsen äitinä ja isänä. Elämä, joka syntyy arvaamattomana ja heiveröisenä, kääntyy silti vahvaksi ja ainutkertaiseksi.

Tänä jouluna Juha Itkonen ja Otava lahjoittavat Ihmettä kaikki-romaania valtakunnallisesti keskosperheille. Keskosperheiden yhdistys Kevyt postittaa kirjat kaikille Suomen yliopistosairaaloiden vastasyntyneiden teho- ja valvontaosastoille. Ihmettä kaikki-kirjoja jaetaan sitä kautta tuoreille keskosperheille.

”Keskosperheiden yhdistys Kevyt on toiminut valtakunnallisena keskosperheiden verkostona jo vuodesta 1997. Kevyt toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja yhdistyksen päätehtäviä ovat vertaistuen tarjoaminen, keskostietouden jakaminen sekä keskosperheiden hyvinvoinnin edistäminen. Kevyt järjestää yksilövertaistukea sekä vertaistukiryhmiä, myös kirjallisuus on erittäin tärkeä vertaistuen muoto. Kirjojen ja vertaistarinoiden kautta läheiset ja hoitohenkilökunta voivat eläytyä keskosvanhempien tunteisiin ja kokemuksiin. Olemme erittäin kiitollisia Otavan ja Juha Itkosen Ihmettä kaikki -kirjalahjoituksesta”,

kertoo Keskosperheiden yhdistys Kevyen puheenjohtaja Minna Pulla.
Juha Itkonen
Juha Itkonen. Kuva: Laura Malmivaara

”Ihmettä kaikki-kirjan kirjoittaminen oli minulle tapa käsitellä dramaattisia mutta myös onnellisia tapahtumia. Kirjasta saamani runsaan palautteen perusteella se on koskettanut, lohduttanut ja auttanutkin monia lukijoita. Olen iloinen, että samankaltaiseen tilanteeseen päätyvät ihmiset saavat kirjaa luettavakseen”,

kertoo Juha Itkonen.

Kaikista tähän asti myydyistä kappaleista kirjailija on lahjoittanut tekijänpalkkionsa Lastenklinikoiden Kummien kautta HUS:n vastasyntyneiden teho-osastolle.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Otava

spot_img