Särkänniemen rannekkeella pääsee tänä kesänä Sara Hildénin taidemuseoon

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Särkänniemen valikoima monipuolistuu kesäksi, kun klassikko, Sara Hildénin taidemuseon sisäänpääsy palaa osaksi rannekkepakettia.

Särkänniemen valikoima monipuolistuu kesäksi, kun klassikko, Sara Hildénin taidemuseon sisäänpääsy palaa osaksi Särkänniemi-ranneketta, Kohderanneketta ja Kausikorttia. Kun Sara Hildénin taidemuseon uusi näyttely, Jean-Michel Othonielin Under an Endless Light avautuu 8.6.2024, sisään pääsee myös Särkänniemi-rannekkeella, Kohderannekkeella ja Särkänniemen Kausikortilla.

“Sara Hildénin taidemuseon näyttely on viimeksi sisältynyt Särkänniemen rannekkeisiin viime vuosikymmenellä, joten kyse on ehdottomasti paluusta juurille”, kertoo Särkänniemen liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Ville Aarresuo.

”Kesänäyttelymme esittelee ranskalaisen nykytaiteilija Othonielin, joka on mieltynyt muodonmuutoksiin ja heijastaviin materiaaleihin, erityisesti puhallettuun lasiin. Hänelle tunnusomaisia ovat esimerkiksi suuret helminauhaa muistuttavat lasiveistokset. Pidämme tärkeänä, että myös huvipuistoyleisö pääsee nauttimaan tästä näyttelystä”, Sara Hildénin taidemuseon näyttelypäällikkö Sarianne Soikkonen kertoo.

Näyttely on avoinna 15.9. asti, eli Särkänniemen asiakkaat pääsevät nauttimaan siitä lähes kesäkauden loppuun asti.

Särkänniemi luottaa tänä kesänä muutenkin klassikoiden vetovoimaan, sillä myös toissakesänä pois käytöstä jäänyt Planetaario on palaamassa valikoimaan kesäkauden 2024 aikana. “Vastaamme asiakkaiden lukuisiin toiveisiin palauttamalla Planetaarion valikoimaan jo tämän kesän aikana. Lisää kerrotaan ihan lähiaikoina”, kertoo Aarresuo.

Lisäksi entisen Superparkin ja Delfinaarion aulatilaan on juuri avattu Retro-niminen arcadepelihalli, josta löytyy niin kourakoneita kuin poleteilla pelattavia flippereitä ja muita arcadepelejä. Retroon ei ole sisäänpääsymaksua, mutta pelaamista varten pitää ostaa poletteja.

“Tänä vuonna uudistuksemme valikoimassa vetoavat erityisesti nostalgiannälkäisiin asiakkaisiin ja parantavat Särkänniemen monipuolisuutta”, Aarresuo toteaa.

Lähde Tampereen Särkänniemi Oy

spot_img