Viikon Kovin Biisi: 28/23

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Millainen ihminen Danny on kulissien takana? Pirjo Kemppisen uutuuskirja paljastaa!

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on luonut uraa viihdemaailman huipulla 57 vuotta ja julkaissut 102 listahittiä. Mutta minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut?

Jaa somessa

Viikon Kovin Biisi -kilpailu (28/23)

Tällä kertaa Viikon Kovimman Biisin tittelistä kilvoittelee 9 ehdokasta. Äänestysaika on 30.10.2023 – 2.11.2023 23:00. Äänestää voit sosiaalisessa mediassa ja kerran kilpailun kotisivuilla osoitteessa vkb.fi.

Viikon 44. ehdokkaat

1) EML – Lähtöruutuun

EML uusi single on melodista räppiä syksyisellä otteella. Kappale käsittelee parisuhde teemoja.
Biisi eroaa aikaisemmasta tuotannosta siten, että olen kirjoittamisen ja sovituksen lisäksi tuottanut sen myös itse.


Biisi tulee 27.10, jonka takia en voinut laittaa spotify linkkiä vielä. Tuossa linkki biisin lataukseen. Toivoisin biisin tulevan kisaan julkaisuviikolla tai sen jälkeen.

2) Nastahammas – Mies

Tässä punk henkinen laulu alkoholisoituneesta miehestä joka on iloinen niin pitkään, kun viina maittaa.

3) Dunqers – Haunted

Dunqersin Haunted jää päähäsi soimaan vielä spooky seasonin jälkeenkin. Tervetuloa kummitusreiveihin!

4) Atomic Berries – American Dream (Horns on My Head)

Tämän biisin musavideo löytyy YouTubesta.

”Much love to the amazing people on our crew, we had a lot of fun shooting this video. American dream – an illusive and tempting idea created by the greatest marketing wizards and skilful constructors of social reality, inviting us into the world of perpetual rat race with a great promise of success at the end. It is so good and feels like a dream, because you have to be asleep to believe it”, ohjaaja-tuottaja Olex Smith kommentoi.

5) SILANDER – Täysikuu

”Täysikuu” on elektronista indiemusiikkia, rock-vivahteilla. Kappale kertoo unettomuudesta ja ahdistuneisuudesta. Kuinka ahdistus on pahinta aina öisin ja tuntuu, kuin tuntisit ja kuulisit kaikki maailman äänet.

6) Juhtamo – Oravanpyörä

Kenenpä kohdalla ei arki toistaisi itseään. Oravanpyörä pyörii ja aika kuluu. Voitko samaistua? Vaikka samojen asioiden toistuminen viikoittain voi tuntua ajoittain ahdistavalta ja tylsältä, muuttuisiko elämä ruusuisemmaksi jättäytymällä oravanpyörästä pois? Entä jos joku tarjoaisi aidon mahdollisuuden hypätä pois oravanpyörästä, käyttäisimmekö vai väistäisimmekö sen? Ehkä oravanpyörä on sitten avain onneen.

7) Tiikerin vuosi – Siirtolohkare

Tiikerin vuosi is back – tuliaisinaan auringonsäteitä Amerikasta! Pimeän syksyn valaiseva single Siirtolohkare on jykevä rockanthem täynnä elinvoimaa. Biisi julistaa ystävyyden ilosanomaa pirskahtelevin country pop-sävyin ja muhkein laulustemmoin tarjoten kuulijalle raikkaan ja avartavan suomirock-elämyksen.

8) Mesohiki – Savun Haistaessani, Jodlaan

Älä hätäile!

9) Liekki – RAKAS

Tiktokissa kauan pyörinyt RAKAS kappale on nyt vihdoin julkaistu Spotifyhyn käykäähän kuuntelemassa????????

Emotion Zine ja VKB.fi

Osallistuminen

Viikon Kovin Biisi on kaikille avoin musiikkikilpailu, jossa musiikkikappaleet yli genrerajojen kilpailevat viikottaisen äänestystuloksen kärkisijasta. Voit äänestää tämän viikon ehdokkaita tykkäämällä biisin VKB-somejulkaisusta (Instagram, Facebook) ja kerran sivulla vkb.fi.

Onnea kisailijoille!

Lähde Viikon Kovin Biisi -kilpailu

spot_img