Viikon Kovin Biisi: 28/23

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Viikon Kovin Biisi -kilpailu (28/23)

Tällä kertaa Viikon Kovimman Biisin tittelistä kilvoittelee 9 ehdokasta. Äänestysaika on 30.10.2023 – 2.11.2023 23:00. Äänestää voit sosiaalisessa mediassa ja kerran kilpailun kotisivuilla osoitteessa vkb.fi.

Viikon 44. ehdokkaat

1) EML – Lähtöruutuun

EML uusi single on melodista räppiä syksyisellä otteella. Kappale käsittelee parisuhde teemoja.
Biisi eroaa aikaisemmasta tuotannosta siten, että olen kirjoittamisen ja sovituksen lisäksi tuottanut sen myös itse.


Biisi tulee 27.10, jonka takia en voinut laittaa spotify linkkiä vielä. Tuossa linkki biisin lataukseen. Toivoisin biisin tulevan kisaan julkaisuviikolla tai sen jälkeen.

2) Nastahammas – Mies

Tässä punk henkinen laulu alkoholisoituneesta miehestä joka on iloinen niin pitkään, kun viina maittaa.

3) Dunqers – Haunted

Dunqersin Haunted jää päähäsi soimaan vielä spooky seasonin jälkeenkin. Tervetuloa kummitusreiveihin!

4) Atomic Berries – American Dream (Horns on My Head)

Tämän biisin musavideo löytyy YouTubesta.

”Much love to the amazing people on our crew, we had a lot of fun shooting this video. American dream – an illusive and tempting idea created by the greatest marketing wizards and skilful constructors of social reality, inviting us into the world of perpetual rat race with a great promise of success at the end. It is so good and feels like a dream, because you have to be asleep to believe it”, ohjaaja-tuottaja Olex Smith kommentoi.

5) SILANDER – Täysikuu

”Täysikuu” on elektronista indiemusiikkia, rock-vivahteilla. Kappale kertoo unettomuudesta ja ahdistuneisuudesta. Kuinka ahdistus on pahinta aina öisin ja tuntuu, kuin tuntisit ja kuulisit kaikki maailman äänet.

6) Juhtamo – Oravanpyörä

Kenenpä kohdalla ei arki toistaisi itseään. Oravanpyörä pyörii ja aika kuluu. Voitko samaistua? Vaikka samojen asioiden toistuminen viikoittain voi tuntua ajoittain ahdistavalta ja tylsältä, muuttuisiko elämä ruusuisemmaksi jättäytymällä oravanpyörästä pois? Entä jos joku tarjoaisi aidon mahdollisuuden hypätä pois oravanpyörästä, käyttäisimmekö vai väistäisimmekö sen? Ehkä oravanpyörä on sitten avain onneen.

7) Tiikerin vuosi – Siirtolohkare

Tiikerin vuosi is back – tuliaisinaan auringonsäteitä Amerikasta! Pimeän syksyn valaiseva single Siirtolohkare on jykevä rockanthem täynnä elinvoimaa. Biisi julistaa ystävyyden ilosanomaa pirskahtelevin country pop-sävyin ja muhkein laulustemmoin tarjoten kuulijalle raikkaan ja avartavan suomirock-elämyksen.

8) Mesohiki – Savun Haistaessani, Jodlaan

Älä hätäile!

9) Liekki – RAKAS

Tiktokissa kauan pyörinyt RAKAS kappale on nyt vihdoin julkaistu Spotifyhyn käykäähän kuuntelemassa????????

Emotion Zine ja VKB.fi

Osallistuminen

Viikon Kovin Biisi on kaikille avoin musiikkikilpailu, jossa musiikkikappaleet yli genrerajojen kilpailevat viikottaisen äänestystuloksen kärkisijasta. Voit äänestää tämän viikon ehdokkaita tykkäämällä biisin VKB-somejulkaisusta (Instagram, Facebook) ja kerran sivulla vkb.fi.

Onnea kisailijoille!

Lähde Viikon Kovin Biisi -kilpailu

spot_img