KabukiDrop julkaisi musiikkivideon kappaleesta ”Erämaan Kutsu”

Aiheeseen liittyvää

Hellsinki Metal Festival

11-12.8.2023 Nordis Antti Sorsa Kim Strömsholm Uudet metallifestivaalit ovat aina tervetulleita, varsinkin...

Hate Forest – Innermost

Innermost (2022) on Hate Forestin kuudes täysimittainen albumi. Tämä ukrainalainen kulttiyhtye käytännössä koostuu Roman Saenkosta, joka on paremmin tunnettu samasta maasta kotoisin olevasta Drudkhista.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

One of Nine – Eternal Sorcery (2023)

Juuri kun olin jo päättänyt vuoden parhaat metalliplatat, niin...

Jaa somessa

Pitkän linjan Turkulainen Thrashpunk pumppu on noussut tunnetuksi villien keikkojensa ansiosta ja bändi on vienyt musiikillista ilmaisuaan koko ajan metallisempaan suuntaan. 

Live kuva

Tuorein single ”Erämaan Kutsu” vie kuulijansa villille matkalle erämaiden sydämiin susien ja karhujen miehittämille aroille Jack Londonin hengessä.  Kappaleelle on tehty myös komea video, jonka on ohjannut Rock-kuvaaja Jan Trygg.

”Tämä biisi on kunnian osoitus maailman kovimmalle seikkalukirjailija Jack Londonille. Musiikillisesti mennään mun mielestä raskaamman puoleisessa kasarimetallissa. Ollaan nyt nyt kieltämättä ajauduttu melko kauas niistä alkuperäisistä meidän 77-punkki vuosista, kun tässäkin biisissä mittaa ja kitarasooloja enemmän kun meidän ekalla eepeellä. Aloitettiin KabukiDrop nuorina ja ollaan kehitytty soittajina niin paljon tän bändin elinaikana, että väkisinkin sävellykset alkaa olemaan kunnianhimoisempia.”

Bändin laulaja Jussi kertoo.

Spotify: Avaa yhtyeen Spotify -sivut.

Lähde KabukiDrop

spot_img