KabukiDrop julkaisi musiikkivideon kappaleesta ”Erämaan Kutsu”

Aiheeseen liittyvää

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Jaa somessa

Pitkän linjan Turkulainen Thrashpunk pumppu on noussut tunnetuksi villien keikkojensa ansiosta ja bändi on vienyt musiikillista ilmaisuaan koko ajan metallisempaan suuntaan. 

Live kuva

Tuorein single ”Erämaan Kutsu” vie kuulijansa villille matkalle erämaiden sydämiin susien ja karhujen miehittämille aroille Jack Londonin hengessä.  Kappaleelle on tehty myös komea video, jonka on ohjannut Rock-kuvaaja Jan Trygg.

”Tämä biisi on kunnian osoitus maailman kovimmalle seikkalukirjailija Jack Londonille. Musiikillisesti mennään mun mielestä raskaamman puoleisessa kasarimetallissa. Ollaan nyt nyt kieltämättä ajauduttu melko kauas niistä alkuperäisistä meidän 77-punkki vuosista, kun tässäkin biisissä mittaa ja kitarasooloja enemmän kun meidän ekalla eepeellä. Aloitettiin KabukiDrop nuorina ja ollaan kehitytty soittajina niin paljon tän bändin elinaikana, että väkisinkin sävellykset alkaa olemaan kunnianhimoisempia.”

Bändin laulaja Jussi kertoo.

Spotify: Avaa yhtyeen Spotify -sivut.

Lähde KabukiDrop

spot_img