Bassline Festival laajenee – vaikutuksia Torikortteleiden liikennejärjestelyihin

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Bassline Festival kasvaa ja valtaa Katariinankadun. Torikortteleiden musiikkijuhla ilmaiseksi kävijöille.

Bassline Festival ottaa Torikorttelit haltuun entistä isompana 28. – 29.6.2024. Valkoisen Salin järjestämä korttelifestivaali levittäytyy nyt myös Katariinankadulle ja vaikuttaa alueen liikennejärjestelyihin. Tapahtuma pysyy edelleen kävijöille maksuttomana.

Bassline Festival valloittaa historialliset Torikorttelit DJ-vetoisilla bileillä jo 12. kerran. Tänä vuonna festivaalin viidellä lavalla nähdään yli 40 DJ:tä Helsingin mielenkiintoisimmista klubikonsepteista.

Tapahtuma jatkaa ainutlaatuista linjaansa tarjoamalla kaupunkifestivaalin ilmaiseksi kävijöille. – Olen erittäin iloinen, että kustannustason noususta huolimatta olemme jälleen onnistuneet löytämään tavan toteuttaa ilmaisfestivaali, ja pääsemme nostamaan helsinkiläistä klubikulttuuria esille sen ansaitsemaan valokeilaan! hehkuttaa Valkoisen Salin yrittäjä Alvar Tallskog.

Vuonna 2016 Torikortteleihin muuttanut Bassline Festival on Valkoisen Salin järjestämä kesätapahtuma. Viime vuonna se keräsi yli 6000 kävijää, ja tänä vuonna yleisöä odotetaan entistäkin enemmän.

Festivaali laajeneekin nyt Torikortteleiden sisäpihojen lisäksi myös Katariinankadulle, jonne sijoittuva Brooklyn Street Market tarjoaa laajan valikoiman vintage-tuotteita, vinyylilevyjä ja katuruokaa. Katariinankatu suljetaan festivaali-iltoina ja -öinä liikenteeltä, ja raitiovaunureitteihin tulee muutoksia.

Lähde Helsingin Kaupunkitilat Oy

spot_img