Mike Bäck on taas täällä! Maailman mahtavin kirja jatkaa nuorten lukuinnostamista

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Mike Bäckin uusi kirja jatkaa hänen suosittujen teosten linjaa ja ilmestyy 1.8.2024. Kirja sisältää noloja ja viihdyttäviä tarinoita sekä Bäckin omia piirustuksia ja tehtäviä.

Mike Bäckin uusi kirja, ’Maailman mahtavin kirja’, jatkaa edellisten teosten suosittua linjaa. Kirja ilmestyy 1.8.2024 ja se sisältää viihdyttäviä tarinoita sekä noloja hetkiä Bäckin elämästä. Uuden teoksen mukana on myös piirustuksia ja tehtäviä, jotka ovat tuttuja hänen aiemmista kirjoistaan ja YouTube-kanavaltaan.

Bäck, joka tunnetaan myös tubettajana ja musiikintekijänä, palasi tauoltaan alkuvuodesta. Tauon aikana hän pohti elämäänsä sosiaalisen median ulkopuolella ja jatkoi kirjojensa kirjoittamista.

Bäck pitää lasten ja nuorten lukemista tärkeänä ja on saanut Lasten ja nuorten säätiön Read hour -palkinnon. Hän uskoo, että lukeminen on tärkeä vastapaino päivittäiselle ruutuajalle.

’Maailman mahtavin kirja’ on saatavilla fyysisenä teoksena, äänikirjana ja e-kirjana. Bäckin kirjat rikkovat ennakkoluuloja ja innostavat nuoria lukemaan.

Mike Bäck (s. 1999) on helsinkiläinen kirjailija, vaikuttaja ja muusikko, joka on valloittanut Suomen nuorison hauskoilla kirjoillaan ja YouTube-kanavallaan.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Otava

spot_img