Epäammattimainen Jake Luupää sooloili sinkkujulkaisun

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

FCF Wrestlingin showpainipiireissä epäammattimaisesta tyylistään taiteenlajin tehnyt Jake Luupää on julkaissut 8.7.2022 metallisen debyyttisinglen, joka kantaa sopivasti nimeä Unprofessional. Singlen on tuottanut Bishop’s Cross Music. Jake tunnetaan myös yhtyeistä 2. Divisioona, Decent Remedy ja Eroottiset Tuliaseet.

Unprofessional-singlen on tuottanut Bishop’s Cross Music.

Jake Luupää

”Sooloprojektiksi tämä päätyi varmaankin sen takia, kun kukaan ei halua enää soittaa ihan rehtiä heviä mun kanssa. Kaikkien pop/punk/rock -bändien alta ilmeisesti sykkii vielä sydän aika metallisena. Oli myös siistiä tehdä mättöä ilman, että sen tarvii aina olla niin vakavaa!”,

sanoo Jake Luupää.

”Joitain meistä vain on mahdoton valuttaa tiettyyn muottiin ja Jake Luupää on yksi tällaisista. Hän on kulkenut pitkän matkan, luoden oman näköistä latuaan ja tällainen tarina jos mikä ansaitsee tulla kerrotuksi isomminkin”,

BCM:n edustaja kertoo.

Katso Jake Luupää – Unprofessional -video

Bishop’s Cross Music

Bishop’s Cross Music (BCM) on turkulainen taidekollektiivi, jonka kutsumuksena on tutkia, tuottaa ja julkaista kuvaa, tekstiä ja ääntä, joka kollektiivin mielestä ansaitsee tulla esiin.

Linkit

Youtube: https://youtu.be/L3_6PFhFmno
Spotify: https://open.spotify.com/album/71Cvv6nuw2PKXvgcojPdDm

Lisätiedot

Web: https://bishopscross.com/
Email: bishopscrossmusic@gmail.com

Lähde Bishop’s Cross Music

spot_img