Hyväntuulinen punkrock-yhtye Täyspaska julkaisee häpeilemättömän kesähitin

Aiheeseen liittyvää

Hellsinki Metal Festival

11-12.8.2023 Nordis Antti Sorsa Kim Strömsholm Uudet metallifestivaalit ovat aina tervetulleita, varsinkin...

Hate Forest – Innermost

Innermost (2022) on Hate Forestin kuudes täysimittainen albumi. Tämä ukrainalainen kulttiyhtye käytännössä koostuu Roman Saenkosta, joka on paremmin tunnettu samasta maasta kotoisin olevasta Drudkhista.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

Jaa somessa

Syyskyy on humoristisen punkrock-yhtye Täyspaskan uusi single, jota yhtye kuvailee häpeilemättömäksi kesähitiksi.

Viisikko lupailee ”sahalaitakuvioisen luikertajan lailla” Syyskyyn ”sujahtavan korvaasi ja pysyvän siellä kunnes lehdet putoilevat puista ja hyinen viima sulkee pehmiskioskit”. 

Täyspaska-yhtye

Jyväskyläläislähtöinen Täyspaska on yhtä kuin Joonas Liukkonen (laulu), Olli-Pekka Parviainen (kitara), Juuso Liukkonen (kitara), Sakari Suihkonen (basso) ja Joonas Kemppainen (rummut). 

Syyskyyn sanoituksista vastaa Joonas Liukkonen ja sävellyksestä Juuso Liukkonen. Kappaleen on äänittänyt, miksannut ja tuottanut Nikke Kuki. Syyskyy on kuunneltavissa suoratoistopalveluissa perjantaina 17.6.2022. 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2hxtc9Ru633Y2Z8o31smBL

Lähde: Esa Linna PR Services

spot_img