Ruisrockin loppuunmyyty perjantai yhdisti 35 000 juhlijaa

Aiheeseen liittyvää

Epämmattimainen mestari Jake Luupää sooloili toisen metallisinglensä

Emotion Zinen jo lähes vakiovieraaksi kutsuttava Jake Luupää on...

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

I, Cursed julkaisi uuden Death Holograms EP:n

Porin / Ulvilan seudulta kotoisin oleva, vihaista ja raivokasta...

Jaa somessa

Ruisrockin loppuunmyyty perjantai kokosi yhteen 35 000 juhlijaa. Ensimmäinen festaripäivä tarjosi kuumia esityksiä.

Vuoden odotus palkittiin ja Ruissalo täyttyi iloisista juhlijoista. Ensimmäinen festaripäivä tarjosi kuumia esityksiä, yhteislaulantaa ja vierailijoita eri keikoilla. Ruisrockin lauantain liput ovat myös loppuunmyyty.

Perjantaina koettiin ikimuistoisia hetkiä monien artistien keikoilla. Ellinoora ja Kaija Koo vetivät rannat täyteen festarikansaa. Sexmane villitsi yleisönsä Niittylavalla, ja myös useita yllätysvieraita nähtiin lavoilla. Ruisrockissa moni artisti esiintyi uransa suurimmalle yleisölle.

Lavalle nousivat myös kansainväliset nimet kuten Don Toliver, Lil Tjay, ja The Chainsmokers, jotka saivat yleisön hurmokseen ja Niityn bileet käynnistyivät toden teolla.

Promoottori Mikko Niemelä kertoi: “On valtavan palkitsevaa nähdä, kun Ruisrockin portit avataan ihanalle yleisöllemme. Vuoden kestänyt valmistelu kulminoituu tähän hetkeen ja ensimmäiseen festaripäivään. Arvostamme äärimmäisen paljon jokaista artistia, työntekijää, talkoolaista ja kumppania, jotka ovat mukana tapahtuman toteuttamisessa. On suuri ilo toivottaa tervetulleeksi myös kaikki upeat kävijämme, jotka lopulta puhaltavat tähän viikonloppuun sen todellisen Ruisrock-taian.”

Lauantaina ja sunnuntaina nähdään vielä muun muassa Hardwell, Louis Tomlinson, Jenni Vartiainen ja PMMP, joiden paluuta Ruissaloon on odotettu pitkään. Joker Out ja Fröbelin Palikat nousevat ensikertaa Ruisrockin lavalle.

Festarisunnuntaille on saatavilla rajoitetusti lippuja.

Lähde Ruisrock

spot_img