SaintPolis – 4AM

Aiheeseen liittyvää

Ystävyyden ja vihan sävyttämä lapsuus 1930-luvun Italiassa – Beatrice Salvionin läpimurtoromaani

Beatrice Salvionin 'En pelkää mitään' tuulettaa ystävyyden ja vihan teemoja fasistisessa Italiassa.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Z-sukupolvi – Nuorten syvä lojaalius Venäjän valtiolle paljastuu

Ian Garnerin 'Z-sukupolvi' -kirja tarjoaa kylmäävän näkymän Venäjän nuorten syvään juurtuneeseen, valtion tukemaan fasismin ihannointiin.

Haastattelussa kotimuusikko mrkeyboard

Tällä kertaa tutustumme innokkaaseen musiikinsoittajaan, mrkeyboardiin! Hän on kotimuusikko ja innokas musiikin harrastaja.

Kuuntelemalla auttaminen on taito – Opi uudessa kirjassa

Olli Lehtisen uusi kirja "Auta kaveria keskustellen" on kattava opas empaattiseen ja taitavaan keskusteluavun antamiseen.

Jaa somessa

SaintPolis on tuore tamperelaisbändi, joka julkaisi esikoissinkkunsa 4AM 14. tammikuuta.

Yhtye on ottanut missiokseen luoda musiikillista siltaa Suomen ja myyttisen Amerikan välille. SaintPolisin musiikissa kaiho ja americana yhdistyvätkin vastustamattomalla tavalla, ja musiikillinen äänimaisema on luonteva yhdistelmä Härmää ja Nashvillea.

Saintpolis-yhtye

Bändin musiikki ammentaa americanan, alt-countryn ja power popin juurilta, ja yhtyeet kuten Wilco, Jayhawks ja Teenage Fanclub ovat tarjonneet tamperelaisviisikolle luontevan musiikillisen kodin. Kuten eräs yhtyeen kuulija
luonnehti: ”Musiikkia, jota Egotripin fanit eivät tienneet kaipaavansa”.

Vaikka SaintPolis on varsin tuore tuttavuus, yhtyeen jäsenet eivät suinkaan ole noviiseja, vaan heidän taustaltaan löytyy bändejä kuten SADETTA, Epilä, Lepolan Akka & Kulkutauti, Rain Diary sekä power popin tuntijoille tutummat Cartoon Tree ja Ethel Suspense.

Kaikissa suoratoistopalveluissa julkaistu 4AM johdattelee kuulijansa musiikilliselle matkalle, jossa helisevät kitarat ja kauniit melodiat sulautuvat
kohottavaan kertosäkeeseen.

Laulun sanoitukset tarjoavat tarttumapintaa jokaiselle, joka on pitkinä aamuyön tunteina pyörinyt ajatustensa kanssa hereillä. Synkkyyteen 4AM ei kuitenkaan kuulijaansa saattele, vaan kappaleen ytimessä on toivo: There are no hopeless situations, only people losing hope.

SaintPolis kirjoittaa parhaillaan materiaalia syksyllä 2022 julkaistavalle debyyttialbumilleen.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=gKN0QiZszCU
Facebook: https://www.facebook.com/SaintPolis

– K. Lukkarila

spot_img