SuomiAreenassa keskustellaan poliisi Michela Söderströmin kanssa kouluväkivallan ennaltaehkäisystä taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: Vuo Records

Jukka Hänninen alias TM Shuffle isännöi dubtechnoon ja deep houseen erikoistunutta vinyylilafkaa Vuo Recordsia. Juteltiin vähän levymerkin tämän hetken tunnelmista.

Grant Cardone – ”The 10X Rule” – Tee kaikki kymmenkertaisesti

Kun kirja alkaa useiden sivujen tykityksellä siitä, kuinka sen idea potkii persiille ja tulee mullistamaan elämäsi, olisin jo voinut lopettaa lukemisen. Mutta koska tapanani ei ole tyrmätä taideteoksia kokematta niitä kokonaisuudessaan, kahlasin eteenpäin, ja voi juku, sitten alkoi tapahtua.

Sähköistynyt K3-yhtye herää ja julkaisee digisinkun

Rock- ja heavypiireissä pitkään vaikuttaneen laulaja-biisintekijä Kari Pikkujämsän kipparoimaK3-yhtye...

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Collection Kakkonen kehittää: ryijyt keramiikan ja lasin rinnalla vuoden 2024 loppuun mennessä

EMMA esittelee Collection Kakkosen näytteilleasettamisen muutoksia, jotka tuovat esiin suomalaisen taiteen upeimmat tekstuurit ja värit.

Jaa somessa

Poliisi Michela Söderström ja SuomiAreena käsittelevät kouluväkivallan ennaltaehkäisyä taiteen ja hiphop-kulttuurin avulla.

Michela Söderström toimii vanhempana konstaapelina Helsingin poliisilaitoksessa, keskittyen syrjäytymisvaarassa oleviin nuoriin ja nuorisorikollisuuden ennaltaehkäisyyn. Puhuessaan nuorten turvallisesta kehityksestä, hän korostaa taiteen, urheilun ja kulttuurin merkitystä hyvinvoinnin löytämisessä.

SuomiAreenassa keskustellaan kouluväkivallan ennaltaehkäisystä eri taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin. Koulujen ohjelmat eivät ole aina tuottaneet pysyviä ratkaisuja, mutta taiteilijavierailut ja taidekummin toiminta ovat osoittautuneet arvokkaiksi, tarjoten oppilaille tukea ja mielekästä tekemistä.

Break the Fight! Kiertue- ja mallinnushankkeen tutkimuksessa ilmeni, että 69 % oppilaista piti säännöllisiä taiteilijavierailuja kouluilla hyödyllisinä. Toiminnan tavoitteena on syrjäytymisen ehkäisy ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen hiphop-kulttuurin kautta.

Break the Fight! on kehittänyt Taidenuorisotyö®-mallin, jossa nuoret saavat tekemiän mieleisiä asioita taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin. Toiminta tarjoaa mahdollisuuksia itseilmaisuun, liikkumiseen ja onnistumiseen, samalla työllistäen ammattitaiteilijoita ja luoden uusia poikkisektorisia toimintamalleja.

Lähde Break the Fight Oy

spot_img