SuomiAreenassa keskustellaan poliisi Michela Söderströmin kanssa kouluväkivallan ennaltaehkäisystä taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #40: POPEDA – Svoboda

Juho Rintarunsala on Etelä-Pohjanmaalta, Teuvan kunnasta maailmaa tähyävä lyyrikko,...

Viikon Kovin Biisi: VKB 03/25

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Vic Hyland – Music, Magic and NLP (Softwood Books 2023)

Musiikki on mielestäni vähän niin kuin magiaa, parhaimmillaan sillä voi vaikuttaa kuuntelijan tunnetiloihin tai saada jopa lihakset liikkeelle. Muusikko, opettaja, terapeutti ja kitaristi Vic Hyland on kirjoittanut inspiroivan ja käytännönläheisen teoksen luovuudesta ja kuinka maagisella maailmankatsomuksella on paljon annettavaa musiikille.

The Orphan bändin debyyttialbumi Hard On For Chaos ulkona nyt

The Orphanin debyytti-albumi Hard On For Chaos on Pohjoisen...

PETRI LAHTI: The Rolling Stones – 60 vuotta Rollareita (Readme.fi) 2024

Tämä Rollari-kirja keskittyy yhtyeen keikkoihin Suomessa ja mitä täällä heistä kirjoitettiin. Kun ottaa huomioon, että bändi oli Suomessa ensi kerran jo 1965 ja millainen tämä maa on ollut vielä 80-luvullakin, niin tottakai huvittavia tapauksia mukana on.

Jaa somessa

Poliisi Michela Söderström ja SuomiAreena käsittelevät kouluväkivallan ennaltaehkäisyä taiteen ja hiphop-kulttuurin avulla.

Michela Söderström toimii vanhempana konstaapelina Helsingin poliisilaitoksessa, keskittyen syrjäytymisvaarassa oleviin nuoriin ja nuorisorikollisuuden ennaltaehkäisyyn. Puhuessaan nuorten turvallisesta kehityksestä, hän korostaa taiteen, urheilun ja kulttuurin merkitystä hyvinvoinnin löytämisessä.

SuomiAreenassa keskustellaan kouluväkivallan ennaltaehkäisystä eri taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin. Koulujen ohjelmat eivät ole aina tuottaneet pysyviä ratkaisuja, mutta taiteilijavierailut ja taidekummin toiminta ovat osoittautuneet arvokkaiksi, tarjoten oppilaille tukea ja mielekästä tekemistä.

Break the Fight! Kiertue- ja mallinnushankkeen tutkimuksessa ilmeni, että 69 % oppilaista piti säännöllisiä taiteilijavierailuja kouluilla hyödyllisinä. Toiminnan tavoitteena on syrjäytymisen ehkäisy ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen hiphop-kulttuurin kautta.

Break the Fight! on kehittänyt Taidenuorisotyö®-mallin, jossa nuoret saavat tekemiän mieleisiä asioita taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin. Toiminta tarjoaa mahdollisuuksia itseilmaisuun, liikkumiseen ja onnistumiseen, samalla työllistäen ammattitaiteilijoita ja luoden uusia poikkisektorisia toimintamalleja.

Lähde Break the Fight Oy

spot_img