SuomiAreenassa keskustellaan poliisi Michela Söderströmin kanssa kouluväkivallan ennaltaehkäisystä taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin

Aiheeseen liittyvää

Arvostelussa AVSR – Color Cycle

Tällä kertaa levylautasella on jyväskyläläisen musiikintekijän, Antti Rautapään, sooloprojektin...

Defiled Serenity – Your Worst Enemy

Before The Dawn -yhtyeen keulahahmon Paavo Laapotin perustama Defiled...

OO Recordingsin kuudes julkaisu ulos marraskuussa diginä ja kasettina.

Kuudes julkaisu OO Recordingsilla kasvattaa artistien listaa Ukrainaan, kun...

HAPE – Night Life (EABE 2024)

Tallinnalaisen Taavi Tulevin alter ego HAPE julkaisi elektro-debyyttinsä suomalaisella EABE-levymerkillä. Tulevin omalla nimellään aiemmin julkaisema Berlin School/ambient-albumi nimeltään .. (kyllä kaksi pistettä!) on yksi vinyylihyllyni useimmiten soitettu levy, joten iloitsin päästessäni kuulemaan artistilta uutta materiaalia.

Emotion visa: Hellsinki Metal Festival

Emotion visa palaa kesälomilta ajankohtaisella visailulla. Testaa mitä tiedät...

Jaa somessa

Poliisi Michela Söderström ja SuomiAreena käsittelevät kouluväkivallan ennaltaehkäisyä taiteen ja hiphop-kulttuurin avulla.

Michela Söderström toimii vanhempana konstaapelina Helsingin poliisilaitoksessa, keskittyen syrjäytymisvaarassa oleviin nuoriin ja nuorisorikollisuuden ennaltaehkäisyyn. Puhuessaan nuorten turvallisesta kehityksestä, hän korostaa taiteen, urheilun ja kulttuurin merkitystä hyvinvoinnin löytämisessä.

SuomiAreenassa keskustellaan kouluväkivallan ennaltaehkäisystä eri taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin. Koulujen ohjelmat eivät ole aina tuottaneet pysyviä ratkaisuja, mutta taiteilijavierailut ja taidekummin toiminta ovat osoittautuneet arvokkaiksi, tarjoten oppilaille tukea ja mielekästä tekemistä.

Break the Fight! Kiertue- ja mallinnushankkeen tutkimuksessa ilmeni, että 69 % oppilaista piti säännöllisiä taiteilijavierailuja kouluilla hyödyllisinä. Toiminnan tavoitteena on syrjäytymisen ehkäisy ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen hiphop-kulttuurin kautta.

Break the Fight! on kehittänyt Taidenuorisotyö®-mallin, jossa nuoret saavat tekemiän mieleisiä asioita taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin. Toiminta tarjoaa mahdollisuuksia itseilmaisuun, liikkumiseen ja onnistumiseen, samalla työllistäen ammattitaiteilijoita ja luoden uusia poikkisektorisia toimintamalleja.

Lähde Break the Fight Oy

spot_img