SuomiAreenassa keskustellaan poliisi Michela Söderströmin kanssa kouluväkivallan ennaltaehkäisystä taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Poliisi Michela Söderström ja SuomiAreena käsittelevät kouluväkivallan ennaltaehkäisyä taiteen ja hiphop-kulttuurin avulla.

Michela Söderström toimii vanhempana konstaapelina Helsingin poliisilaitoksessa, keskittyen syrjäytymisvaarassa oleviin nuoriin ja nuorisorikollisuuden ennaltaehkäisyyn. Puhuessaan nuorten turvallisesta kehityksestä, hän korostaa taiteen, urheilun ja kulttuurin merkitystä hyvinvoinnin löytämisessä.

SuomiAreenassa keskustellaan kouluväkivallan ennaltaehkäisystä eri taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin. Koulujen ohjelmat eivät ole aina tuottaneet pysyviä ratkaisuja, mutta taiteilijavierailut ja taidekummin toiminta ovat osoittautuneet arvokkaiksi, tarjoten oppilaille tukea ja mielekästä tekemistä.

Break the Fight! Kiertue- ja mallinnushankkeen tutkimuksessa ilmeni, että 69 % oppilaista piti säännöllisiä taiteilijavierailuja kouluilla hyödyllisinä. Toiminnan tavoitteena on syrjäytymisen ehkäisy ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen hiphop-kulttuurin kautta.

Break the Fight! on kehittänyt Taidenuorisotyö®-mallin, jossa nuoret saavat tekemiän mieleisiä asioita taiteen ja hiphop-kulttuurin keinoin. Toiminta tarjoaa mahdollisuuksia itseilmaisuun, liikkumiseen ja onnistumiseen, samalla työllistäen ammattitaiteilijoita ja luoden uusia poikkisektorisia toimintamalleja.

Lähde Break the Fight Oy

spot_img