Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Weekend Festival palaa Vermon tapahtumapuistoon 2.-3.8.2024, tuoden mukanaan elektronisen tanssimusiikin kärkinimet. Tapahtuman artistikattaus on vaikuttava, sisältäen mm. Timmy Trumpetin, Alan Walkerin ja Tiëston.

CNNCT-lava, joka sai alkunsa Espoon Tapiolan CNNCT-festivaalista, keskittyy house- ja teknomusiikkiin ja on suunnattu genren ystäville. Lava tuo yhteen sekä yleisön suosikkeja että genren nousevia nimiä. Perjantaina lavalla nähdään muun muassa Wade ja Matroda, kun taas lauantaina esiintyy muun muassa Miss Monique.

Weekend Festival tarjoaa ainutkertaisen musiikillisen kokemuksen, jossa yleisö pääsee nauttimaan huippuartistien ohella merikonteista rakennetun intiimin lava-alueen ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Lähde Manna Fransas

spot_img