Tampere-talo Oy: Tähtilauluyhtyeen The Manhattan Transferin Tampereen konsertti saatiin pelastettua

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

Haastateltavana Rock- ja Hip Hop musiikkia soittava yhtye, Attitude

Tällä kertaa tutustumme Rock- ja Hip Hop musiikkia soittavaan riihimäkeläiseen yhtyeeseen, nimeltä Attitude.

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Sjón ja Skugga-Baldur

Islantilainen Sjón (s. 1962) on mielenkiintoinen tapaus kulttuurikentällä yleisesti...

Jaa somessa

Maanantain 14.11.2022 klo 19 The Manhattan Transfer -yhtyeen konsertti järjestetään suunnitellun mukaisesti Tampere-talossa. Yhtyeen 50-vuotisjuhlakiertueen lähipäiville osuneet Oulun ja Kuopion konsertit jouduttiin perumaan tapahtumajärjestäjän konkurssin vuoksi. Tampereen konserttiin on vielä mahdollista ostaa lippuja.

The Manhattan Transferin 50-vuotisjuhlakiertueen alkuperäinen tapahtumajärjestäjä RH Entertainment on asetettu konkurssiin perjantaina 11.11.2022. Tampere-talo pystyi kuitenkin sopimaan konsertin järjestämisestä pesänhoitajan kanssa ja konsertti saadaan järjestettyä.

Tampere-talo toimii konserttisalien vuokraajan roolinsa lisäksi myös promoottorina, joka järjestää lukuisia tapahtumia vuodessa.

Yhtye


”Meille on tärkeää, että lippunsa konserttiin ostaneet ihmiset saavat mahdollisuuden kokea odottamansa musiikkielämyksen Tampereella. Heti konsertin alkuperäisen tapahtumajärjestäjän konkurssista kuultuamme lähdimme aktiivisesti neuvottelemaan pesänhoitajan ja yhtyeen kanssa konsertin toteuttamisesta Tampere-talon tuotantona”,

kertoo Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas.


Maailman parhaaksi lauluyhtyeeksi tituleerattu The Manhattan Transfer on myynyt miljoonia albumeita uransa aikana, ja on yksi maailman suosituimmista ja innovatiivisimmista lauluyhtyeistä. The Manhattan Transfer on saanut uransa aikana lukuisia Grammy-palkintoja ja muita tunnustuksia, yhtye on mm. valittu Vocal Group Hall of Fameen vuona 1998.

Yhä aktiivisesti konsertoiva kvartetti on viihdyttänyt yleisöä jo vuosia sellaisilla hiteillä kuin The Boy from New York City, Until I Met You (Corner Pocket), Why Not! ja Route 66.

Juhlakonserttien ohjelmistoon yhtye poimii kappaleita koko 50-vuotisen uransa ajalta.

Kuva

”Suomi tunnetaan kansainvälisten artistien ja managerien keskuudessa erittäin luotettavana maana. Yleensä kaikki järjestelyt konserttien ja kiertueiden osalta sujuvat mallikkaasti, ja Suomeen on hieno tulla konsertoimaan tämänkin takia. Tämän kiertueen kohdalla yhtyeellä on käynyt nyt huono tuuri, ja olemme todella iloisia siitä, että kiertueen Tampereen konsertti saadaan toteutettua”,

kertoo The Manhattan Transfer -yhtyeen manageri Catherine Mayer.

The Manhattan Transfer 50th Anniversary Tour

Ma 14.11.2022 klo 19, Tampere-talo, Pieni sali Liput 69/64,40/59,90 €

Lähde Tampere-talo Oy

spot_img