Taideyliopisto Sibelius-Akatemian opiskelijakonsertti Järvenpään taidemuseolla 3.12.

Aiheeseen liittyvää

Haastateltavana Ruma Planeetta -rockyhtye

Tänään minulla on ilo haastatella helsinkiläistä yhtyettä nimeltä Ruma Planeetta. Yhtye kertoo tyylilajikseen rockmusiikin.

THE DICKIES: Blink 183/Clean money (Cleopatra CLO 3366) 2022

Dickies on ollut enemmän tai vähemmän kasassa yli 45 vuotta. Välillä on ollut hiljaisia kausia ja muutama traaginen kuolemakin on yhtyeen piirissä tapahtunut, esimerkiksi Chuck Wagon ei ollut kuin 24 kun ampui itsensä.

The Record of My Life #16: Blackpink – Born pink

Tämän tekstin on kirjoittanut Mila Kallio. Lehdessä hän vastaa toimitukseen liittyvistä asioista ja muunmuassa tämän The Record of My Life -palstan pyörittämisestä.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Apulanta ja Maija Vilkkumaa palkittiin Radio Suomirockin legendaarisella elämäntyöpalkinnolla

Radio SuomiRockin vuosi 2022 on paketoitu perinteisin menoin Eläköön SuomiRock! -palkinnoilla. Tänä vuonna pokaali elämäntyöstä ojennettiin Apulannalle ja Maija Vilkkumaalle.

Jaa somessa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat tulkitsevat J.S. Bachin soolosellosarjoja la 3.12. klo 14.30 & klo 16

Johann Sebastian Bachin kuusi sellosarjaa on sävellyskokonaisuus soolosellolle. Bach sävelsi teokset vuosina 1717–1723. Järvenpään taidemuseon meneillään olevaan Elämää ja taidetta Riihitien ateljeerivitalossa -näyttelyyn Bach linkittyy sitä kautta, että säveltäjän teokset, etenkin soolosellosarjat passioiden ja oratorioiden lisäksi, ovat kuulemma soineet paljon Riihitien ateljeissa taiteilijoiden maalatessa.

konsertti

Konserttien kesto noin 30 min.

Konserttiin ei ole erillistä pääsymaksua – sisäänpääsy taidemuseon sisäänpääsymaksulla:9 € / peruslippu 8 € / eläkeläinen,

  • 4 €/ opiskelija, työtön, varus-/siviilipalvelus
  • 0 € Museokortti, alle 18 v. ja Kaikukortti

Tapahtuman järjestävät: Järvenpään taidemuseo & Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut.

Konsertit ovat osa Järvenpään kaupungin Kolmisointu-yhteistyötä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian ja sen kampuksena toimivan Kallio-Kuninkalan omistavan Leonora ja Yrjö Paloheimon säätiön kanssa.

Lähde Järvenpään kaupunki

spot_img