Dead End Finland julkaisi viidennen albuminsa Victoryn

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Melodisella ja sinfonisella metallimusiikillaan jo vuodesta 2007 lähtien ihastuttanut Dead End Finland on julkaissut odotetun viidennen albuminsa Victoryn. Albumin julkaisusta vastaa totuttuun tapaan niin ikään kotimainen Inverse Records.

Dead End Finland - Victory
Dead End Finland – Victory

Victory levyn kappaleista kolme on jo aiemmin julkaistu singleinä. Viimeisimpänä näistä on Up so High, Down So Low, josta bändi kertoo näin: ”Elämä on täynnä ylä- ja alamäkiä. Joskus on tärkeää tarkastella millä on oikeasti merkitystä. Koskaan ei voi varmasti sanoa mitä hyppy tuntemattomaan tuo tullessaan. Toisinaan uusi alku voi löytyä vapaasta pudotuksesta. Biisin huuto-osiosta vastaa loistava, metallista räppiä esittävä vieraileva artisti, Nyrkki-Kyllikki.”

Dead End Finland – Up so High, Down So Low

Myös Northern Winds singlen musiikkivideo on nähtävissä alla. Bändi kommentoi kappaletta näin: ”Northern Winds kuvaa tarinallaan tilannetta, jossa yksittäisen ihmisen on kohdattava lähestyvä uhka ja seurattava vaistoja yrittääkseen selviytyä. Julkaistu lyriikkavideo sisältää talvista kauneutta ja kumartaa pohjoista jylhää luontoa kohtaan.”

Dead End Finland – Northern Winds

Victory levy on CD-formaatin lisäksi kuunneltavissa myös useimmissa suoratoistopalveluissa.

Dead End Finland – Victory

http://www.deadendfinland.com

Lähde: Inverse Records

spot_img