Lämminhenkinen muistelmateos tarkastelee Irwin Goodmania taiteilijana läheisten silmin

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 16/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Taideyliopisto tuo lavalle Tick, Tick… Boom! -musikaalin

Musikaali Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston opiskelijat lavalle ja tarjoaa 90-luvun rockmusiikin sävyttämän elämäntarinan.

Murhia Pohjanmaalla -sarja saavuttaa Pohjoismaat ja Viron

Nilla Kjellsdotterin Murhia Pohjanmaalla -sarjan uusin osa leviää uusille markkinoille. Vaasan poliisista kertovien kiehtovien tarinoiden pariin pääsevät pian myös norjalaiset, tanskalaiset ja virolaiset lukijat.

Weekend Festival paljastaa päälavan esiintyjät – ohjelma nyt täydellinen

Weekend Festival tuo elektronisen tanssimusiikin huiput eloisaan Espooseen. Pääesiintyjiä ovat Nicky Romero, R3HAB, Tiësto, Alan Walker ja monet muut.

Beethovenin ’Fidelio’ resonoi Tampereella Susanna Mälkin tahtipuikon alla

Susanna Mälkki johtaa Beethovenin Fidelio-oopperan konserttiversion Tampere-talossa, mukana suomalaiset tähtilaulajat.

Jaa somessa

Irwin Goodmanista on kerrottavana tarina jos toinenkin. Kimmo Miettisen uutuusteos Irwin Goodman – kansan taiteilija sai alkunsa taksissa. Miettinen on kerännyt kansiin kohtaamisia legendaarisen muusikon kanssa.

Kirja Irwin Goodmanista

Lämminhenkinen tarinakokoelma tarkastelee Irwin Goodmania ulkopuolisten silmin: lähipiirin, fanien ja yhteistyökumppaneiden kertomuksista piirtyy kuva rakastetusta kansantaiteilijasta. Teos käsittelee Goodmania myös artistina: Irwin ei ollut pelkästään ilmiö tai otsikko lehdissä. Hän oli vakavasti otettava muusikko.

Haastateltavat kertovat suhteestaan taiteilijaan ja tämän musiikkiin henkilökohtaisen kokemuksen kautta. Yksittäisistä kohtaamisista muodostuu laajempi kokonaisuus suomalaisesta merkkihenkilöstä ja 1960- ja 70-luvun Suomesta. Kirjan kuvaliitteet tuovat oman, vahvan näkökulmansa muusikon elämään.

Lähde Karisto

spot_img