Pyhä iho on aistillinen ja vimmainen esikoisrunokokoelma

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Millainen ihminen Danny on kulissien takana? Pirjo Kemppisen uutuuskirja paljastaa!

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on luonut uraa viihdemaailman huipulla 57 vuotta ja julkaissut 102 listahittiä. Mutta minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut?

Jaa somessa

Mikko Nenosen runoissa kuvaillaan nuoren ihmisen rakkaudenkaipuuta ja siihen liittyvää kipua.

Nenosen esikoisrunokokoelma Pyhä iho on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Runokokoelma Pyhä Iho

Rakastaa kaikkea ymmärtämättä, mitä tämä kaikki on; vajavaisuudesta, riittämättömyydestä kaiken keskellä syntyy kipu – ja kohtaamisen vaikeudesta. Kykenemmekö rakastamaan niin, että saamme vastarakkautta? Jos ei ole muuta kuin tyhjyys, se täyttyy ihmettelyllä, runouden tuomalla lohdulla: sanoilla, jotka tuskin malttavat rauhoittua. Ja lopulta, kun kaikki on sanottu, ne tekevät niin.

Mikko Nenosen (s. 1981) aistillinen ja vimmainen esikoiskokoelma Pyhä iho valottaa pyhyyttä eri näkökulmista samalla paeten kaikkia määritelmiä. Se kirjoittaa auki nuoren ihmisen rakkaudenkaipuun ja kivun sen keskellä. Runouden lisäksi Nenonen kirjoittaa proosaa sekä musisoi useissa yhtyeissä, muun muassa Raptuksessa, jossa hän toimii kitaristina ja laulajana.

NENONEN, MIKKO : Pyhä iho
72 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523810402
Ilmestymisaika: Syyskuu 2021

Lähde Aviador Kustannus

spot_img