Pyhä iho on aistillinen ja vimmainen esikoisrunokokoelma

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Mikko Nenosen runoissa kuvaillaan nuoren ihmisen rakkaudenkaipuuta ja siihen liittyvää kipua.

Nenosen esikoisrunokokoelma Pyhä iho on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Runokokoelma Pyhä Iho

Rakastaa kaikkea ymmärtämättä, mitä tämä kaikki on; vajavaisuudesta, riittämättömyydestä kaiken keskellä syntyy kipu – ja kohtaamisen vaikeudesta. Kykenemmekö rakastamaan niin, että saamme vastarakkautta? Jos ei ole muuta kuin tyhjyys, se täyttyy ihmettelyllä, runouden tuomalla lohdulla: sanoilla, jotka tuskin malttavat rauhoittua. Ja lopulta, kun kaikki on sanottu, ne tekevät niin.

Mikko Nenosen (s. 1981) aistillinen ja vimmainen esikoiskokoelma Pyhä iho valottaa pyhyyttä eri näkökulmista samalla paeten kaikkia määritelmiä. Se kirjoittaa auki nuoren ihmisen rakkaudenkaipuun ja kivun sen keskellä. Runouden lisäksi Nenonen kirjoittaa proosaa sekä musisoi useissa yhtyeissä, muun muassa Raptuksessa, jossa hän toimii kitaristina ja laulajana.

NENONEN, MIKKO : Pyhä iho
72 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523810402
Ilmestymisaika: Syyskuu 2021

Lähde Aviador Kustannus

spot_img