Turussa lauantain kirjamessuvieraille lahjaksi Muumi-lukupäiväkirja

Aiheeseen liittyvää

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Jaa somessa

Lukupäiväkirja on osa Otavan Onnelliset aakkoset -muumituoteperhettä, johon kuuluu jo nyt useita kymmeniä kirjoja. Tuoteperheen uusin teos, Lysti ystävä – Onnellisia sanamatkoja, ilmestyy myös tällä viikolla.

Turun Kirjamessuja vietetään tulevana viikonloppuna Turun Messukeskuksessa. Hienoa kirjasyksyä juhlistaakseen Kustannusosakeyhtiö Otava lahjoittaa yhdessä Turun Kirjamessujen kanssa lauantain messuvieraille Onnelliset aakkoset -lukupäiväkirjan, jota ei ole saatavilla mistään muualta. Lukupäiväkirjan erikoispanos on täydellinen kirjanystävän lokikirja, jonka avulla lukija voi matkustaa kirjojen maailmoihin.

Muumi-lukupäiväkirja lahjaksi

Ensimmäinen Otavan uuden muumituoteperheen osa, Onnelliset aakkoset, ilmestyi tammikuussa ja valloitti heti suomalaisten kirjanystävien sydämet. Hurmaavat aakkostarinat tutustuttavat kirjainten lukuisiin mahdollisuuksiin, lukemisen riemuun ja kielellä leikkimiseen. Alkuperäiselle maailmalleen oikeutta tekevät muumikertomukset ovat nykykirjailija Paula Nivukosken (s. 1985) käsialaa ja kuvat Tove Janssonin alkuperäiskuvituksia.

Nivukoski on mukana Turun Kirjamessuilla keskustelemassa Onnelllisista aakkosista ja Tove Janssonin kirjallisesta perinnöstä yhdessä Moomin Characters Oy Ltd:n taiteellisen johtajan Sophia Janssonin kanssa. Lisäksi messujen jokaisena päivänä on luvassa lukuhetki, jossa Nivukoski lukee kertomuksia Onnelliset aakkoset -kirjasta.

Onnelliset aakkoset -sarjan uusin osa Lysti ystävä – Onnellisia sanamatkoja julkaistaan myös tällä viikolla. Uutuuskirja on sukellus seikkailuihin, juhlahetkiin ja ihan tavallisiin päiviin. Pienistä, hauskoista ja haikeistakin hetkistä kertovat lyhyet sanamatkat sopivat lämpöisiin yhteisiin lukuhetkiin.

Otavan ja Moomin Charactersin monivuotisen hankkeen tavoitteena on innostaa lapsia ja aikuisia ympäri maailman lukemaan ja kirjoittamaan. Hankkeessa ovat mukana yhteistyökumppaneina muun muassa Unicef ja SPR.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Otava

spot_img