SÄÄDÖT-yhtyeen neljäs single Emännätön talo, innoittajana true crime -tapaus

Aiheeseen liittyvää

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Palkittu LANU!-kirjallisuusfestivaali juhlistaa kirjallisuutta myös liveyleisön edessä

LANU!-kirjallisuusfestivaali yhdistää virtuaalisen sekä livetapahtuman, keskittyen itseilmaisuun ja nuorten kirjallisuuteen.

Pekka Kytömäelle Tampereen kirjallisuuspalkinto

Pekka Kytömäki palkittiin Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnolla teoksellaan 'Historian pienmiehiä'.

Jaa somessa

Sopivasti monipuolinen rockyhtye SÄÄDÖT julkaisee neljännen singlensä Emännätön talo suoratoistopalveluissa perjantaina 3.2.2023. 

Yhtyeen debyyttisingle Olkaa tyytyväisii julkaistiin toukokuussa 2022. Desibeli.net kirjoitti arviossaan:

Säädöt yhtye

“Hattua kelpaa nostaa myös itse sävellykselle, toteutukselle sekä sovitukselle, jotka yhdessä takovat kasaan melkoisen voimanpesän.

Kappale pääsi myös Soundi-lehden Parasta juuri nyt -Spotify-soittolistalle. Yhtyeen toinen single Diipimpiin julkaistiin kesäkuussa 2022.

“Mä en tiedä mitä tapahtuu, jos tuo vauhti tuosta kovenee… Tuo ajatus ja kokemus on saatu täydellisesti nivottua tuollaiseen kahteen minuuttiin ja kolmeenkymmeneen yhteen sekuntiin”,

YleX:n Anne Lainto kertoi Anne Lainto <3 Rock -ohjelmassa, viitaten laulaja Ennin luonnehdintaan kappaleen syntytarinasta.

Kappale pääsi myös Spotifyn toimittamalle Parasta suomipunkkia -soittolistalle. Syyskuussa 2022 julkaistu yhtyeen kolmas single Hei Jyrki! herätti huomiota Jyrki-nimisten joukoissa.

Lähde Säädöt yhtye

spot_img