SÄÄDÖT-yhtyeen neljäs single Emännätön talo, innoittajana true crime -tapaus

Aiheeseen liittyvää

Kirottua: Sukellus Korkeajännityksen maailmaan

Eräitä suosikkejani ovat aina olleet toiseen maailmansotaan liittyvät sarjakuvat, joiden juonikuviot siirtyivät aikoinaan hiekkalaatikolle kavereiden ja muovisotilaiden näyteltäviksi.

Anders Fager: Pohjoiset kultit – Kauhukertomuksia

Anders Fagerin esikoisteos on hyytävällä tavalla riemukas kauhukokoelma.

Arvostelussa Tapani Rinne & Juha Mäki-Patola: Open

Kappaleet ovat harmonisia kudelmia ja äänimaisemia, jotka huokuvat rauhallisuutta, vaikka kasvavatkin välillä voimakkaisiin tuntemuksiin.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Jaa somessa

Sopivasti monipuolinen rockyhtye SÄÄDÖT julkaisee neljännen singlensä Emännätön talo suoratoistopalveluissa perjantaina 3.2.2023. 

Yhtyeen debyyttisingle Olkaa tyytyväisii julkaistiin toukokuussa 2022. Desibeli.net kirjoitti arviossaan:

Säädöt yhtye

“Hattua kelpaa nostaa myös itse sävellykselle, toteutukselle sekä sovitukselle, jotka yhdessä takovat kasaan melkoisen voimanpesän.

Kappale pääsi myös Soundi-lehden Parasta juuri nyt -Spotify-soittolistalle. Yhtyeen toinen single Diipimpiin julkaistiin kesäkuussa 2022.

“Mä en tiedä mitä tapahtuu, jos tuo vauhti tuosta kovenee… Tuo ajatus ja kokemus on saatu täydellisesti nivottua tuollaiseen kahteen minuuttiin ja kolmeenkymmeneen yhteen sekuntiin”,

YleX:n Anne Lainto kertoi Anne Lainto <3 Rock -ohjelmassa, viitaten laulaja Ennin luonnehdintaan kappaleen syntytarinasta.

Kappale pääsi myös Spotifyn toimittamalle Parasta suomipunkkia -soittolistalle. Syyskuussa 2022 julkaistu yhtyeen kolmas single Hei Jyrki! herätti huomiota Jyrki-nimisten joukoissa.

Lähde Säädöt yhtye

spot_img