SÄÄDÖT-yhtyeen neljäs single Emännätön talo, innoittajana true crime -tapaus

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Sopivasti monipuolinen rockyhtye SÄÄDÖT julkaisee neljännen singlensä Emännätön talo suoratoistopalveluissa perjantaina 3.2.2023. 

Yhtyeen debyyttisingle Olkaa tyytyväisii julkaistiin toukokuussa 2022. Desibeli.net kirjoitti arviossaan:

Säädöt yhtye

“Hattua kelpaa nostaa myös itse sävellykselle, toteutukselle sekä sovitukselle, jotka yhdessä takovat kasaan melkoisen voimanpesän.

Kappale pääsi myös Soundi-lehden Parasta juuri nyt -Spotify-soittolistalle. Yhtyeen toinen single Diipimpiin julkaistiin kesäkuussa 2022.

“Mä en tiedä mitä tapahtuu, jos tuo vauhti tuosta kovenee… Tuo ajatus ja kokemus on saatu täydellisesti nivottua tuollaiseen kahteen minuuttiin ja kolmeenkymmeneen yhteen sekuntiin”,

YleX:n Anne Lainto kertoi Anne Lainto <3 Rock -ohjelmassa, viitaten laulaja Ennin luonnehdintaan kappaleen syntytarinasta.

Kappale pääsi myös Spotifyn toimittamalle Parasta suomipunkkia -soittolistalle. Syyskuussa 2022 julkaistu yhtyeen kolmas single Hei Jyrki! herätti huomiota Jyrki-nimisten joukoissa.

Lähde Säädöt yhtye

spot_img