Uudesta lasten tietokirjasta löytyy vastaukset kiperiin kysymyksiin

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #30: Apulanta – Ehjä

Vuosi oli 1996 ja maailma muuttui paljon, teinit eivät. Yhdeksänkymmentä luvun alun laman huippu alkoi hieman tasoittua, tosin seurauksista kärsitään vielä tänäkin päivänä. Talouden lisäksi lamalla oli suuri vaikutus myös kulttuuriin ja yleiseen ilmapiiriin, niin hyvässä kuin pahassa.

Murhia Pohjanmaalla -sarja saavuttaa Pohjoismaat ja Viron

Nilla Kjellsdotterin Murhia Pohjanmaalla -sarjan uusin osa leviää uusille markkinoille. Vaasan poliisista kertovien kiehtovien tarinoiden pariin pääsevät pian myös norjalaiset, tanskalaiset ja virolaiset lukijat.

Weekend Festival paljastaa päälavan esiintyjät – ohjelma nyt täydellinen

Weekend Festival tuo elektronisen tanssimusiikin huiput eloisaan Espooseen. Pääesiintyjiä ovat Nicky Romero, R3HAB, Tiësto, Alan Walker ja monet muut.

Mistolan Lasiset Linnut – Kun laulajat ovat lähteneet

Mistolan Lasiset Linnut on julkaissut esikoispitkäsoittonsa Kun laulajat ovat...

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Värikkäästi kuvitettu Uskomaton tietokirja kutsuu netin sijaan kansien väliin hakemaan vastauksia lasten yllättäviin kysymyksiin.

Jane Wilsher

Uskomaton tietokirja on suunnattu yli 7-vuotialle. Sen hämmästyttävät faktat viihdyttävät niin lapsia kuin vanhempia.

Jane Wilsher avaa heti kirjan alussa tietosanakirjan käsitettä; ensyklopedia auttaa meitä ymmärtämään miten maailma toimii. Tiedolla voimme myös hämmästyttää ja vaikuttaa lähipiiriimme.

”Jos filomatia eli rakkaus tieteisiin on sinulle ominaista ja haaveilet pantomatiasta, eli kaiken tietämisestä, tämä kirja on kuin tehty sinua varten.”

Kirjan 500 kysymyksen ja vastauksen avulla voi testata oman tietonsa. Mikä on maailman suurin kone? Mistä avaruus alkaa? Kuinka monenlaisia pöpöjä asuu navassasi? Mikä otus ottaa kolmen vuoden mittaisia päiväunia? Minkä eläimen kakka on kuutionmuotoista? Onko Pisan kalteva torni koskaan ollut suorassa? Mitä tapahtuu astronautin likapyykille? Mitkä ovat sateenkaaren värit ylhäältä alas?

Lasten tietokirja kiehtoo ja hämmästyttä

Kirja on täynnä vinkeitä, viisaita ja tajunnan räjäyttäviä tietoja ihan kaikesta maan ja taivaan välillä – tieteestä taiteeseen, ihmiskehosta avaruuteen ja eläimistä historiaan. Wilsher esittelee myös tapoja eri maailmankolkista, esimerkiksi missä röyhtääminen ja ruoan ryystäminen on kohteliasta ja missä ihmiset juhlistavat uuttavuotta vesisodalla.

Uskomaton tietokirja on suunnattu yli 7-vuotialle. Sen hämmästyttävät faktat viihdyttävät niin lapsia kuin vanhempia. Kirjan on suomentanut Tarja Kontro.

Jane Wilsher on Lontoossa asuva kirjailija, toimittaja ja lastenkirjojen kustantaja. Hänellä on 20 vuoden kokemus suosittujen ja palkittujen lastenkirjojen tekemisestä. Erityisesti lasten tietokirjat ovat lähellä hänen sydäntään.
Louise Lockhart on englantilainen kuvittaja, jonka kuvituksia voi nähdä kirjoissa sekä erilaisissa tuotteissa, joita hän myy oman verkkokauppansa kautta.

Lähde Into Kustannus

spot_img