Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Aiheeseen liittyvää

Kotimaiset konemusiikki-levymerkit: X-Rust Organization

Oikeastaan X-Rust on enemmän konemusiikki-järjestö kuin varsinainen levymerkki, mutta ovat julkaisseet sen verran vakuuttavan määrän elektronista musiikkia vinyylinä että kuuluu myös tähän sarjaan ehdottomasti! Kalle Karvanen ja Eemeli Lehto vastailivat haastatteluuni järjestön edustajina Turusta.

Viikon Kovin Biisi: VKB 35/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Mikko Rautiainen pyrkii Guinnessin maailmanennätykseen

Mikko Rautiainen tavoittelee Guinnessin maailmanennätystä Holland’s Got Talent -ohjelmassa yhdistämällä komiikan ja nenähuilunsoiton hollantilaisiin klassikoihin.

Wintersun – Time II

Wintersunin Time II:sta onkin odotettu kuin Chinese Democracya. Wintersun...

Reginald: So Far Untitled (Motto Sono 2024)

Reginaldin uutta materiaalia olinkin jo ehtinyt kaipailla kesällä tulleen Thoughts pt. 2:n jälkeen. Nyt Reginald julkaisee kolmen raidan house-ep:n kotimaisella Motto Sonolla. Mikäs sen parempi yhtälö!

Jaa somessa

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä ilmestyvältä EP:lta. Single kantaa nimeä Kuollut Maa, ja se kertoo siitä mielenmaisemasta, joka monella menneiden sukupolvien suomalaisella on ollut edessään vieraillessaan tuhoutuneilla synnyinsijoillaan menetetyssä rajantakaisessa Karjalassa.

“Takaisin ei haluta, mutta ei myöskään unohdeta. Pitäkää tunkkimme”, miettii projektin johtaja ja ainoa työjuhta samalla puoliääneen miettien, onko 80 vuoden aikana mikään varsinaisesti muuttunut naapurin geopoliittisten vainoharhojen suhteen.

Syksyllä julkaistava EP tulee olemaan selvähköllä Suomen kielellä huudettu viiden biisin mittainen metallinen hatunnosto kannaksen karjalaisten kulttuuriperinnölle ja sille resilienssille, jolla he aloittivat kaiken alusta muualla Suomessa asutettuaan ensin vuosisatojen ajan monta kertaa jyrättyä rajaseutua.

Brazen Forgery on 100% tekijänsä sooloprojekti, jossa yhdistyvät eri äärimetallin muodot ja sinfoninen mahtipontisuus.

Kuollut Maa on striimattavissa suoratoistopalveluissa.

Brazen Forgery – Kuollut Maa
spot_img